téma: .

Pridať odpoveď
Jánoš
07:12, 03. 10. 2017

Žužu, vitaj :) Myslím, že informácií o tom, čo hľadáš tu v rôznych vláknach nájdeš habadej. Už sú tu príspevky od ľudí, čo Chalkidiky a dokonca aj priamo spomínané destinácie navštívili. Stačí len najskôr poriadne čítať a potom sa pýtať :)


Rado
16:57, 12. 10. 2017

Ahoj Žužu.

Tak ako som písal niekde v príspevkoch pred tým my sme tohto roku boli na dovolenke v Polychrone. Bola to naša druha dovolenka v GR prvá bola 2005 parália a potom 10 krát Chorvátsko.naši známi boli v to istom termíne na Pefkohori. Boli sme ich pozrieť bolo tam neskutočné množstvo ľudí, po promenáde sme sa doslova predierali. Ceny boli o čosi vyššie ako v Polychrone. Vtedy som bol rád , že sme v Polychrono. Bývali sme presne oproti reštáurácii Kapetanios asi 30m od mora app stál 46 EUR/deň. Ale bol to už starší  a slabo vybavený apartmán. Trvalo nám trošku kým sme si zvykli na niečo iné ako sme boli zvyknutí, ale postupom času sme si začali zvykať. More je krásne, pláže iba na lehátkach lebo tam nieje miesto na voľné ležanie, ale vezeš si 2x frappe za 3 Eur a ležíš celý deň. Ľudí bolo veľa , ale tým , že je to veľké stredisko ludia sa rozptýlili. Musíte sa pripraviť na drvivú väčšinu Srbov, ale tí mi až tak nevadili. Najlpšie sme sa najedli v reštaurácii VIVA majiteľ Srb Milan , ale super chlapík, varia všetko a chutne. Ak si budete vyberať ubytko viem Ti poradiť nakoľko sme si to prešli do podrobna. Nalepšia plaž je v strede mestečka na okrajoch (tie tmavšie škvrny na google maps) sú väčšie kamene a sú tam aj ježkovia. Dá sa tam super šnochovať, nazbierali sme pol tesco tašky mušlí. Nájdeš tam úplne všetko od rybolovu, výlety loďou, motorky bicykle, štvorkolky... Celkovo sa nám tam páčilo, a nedávno mi naše deti oznámili , že sa tam chcú vrátiť. Ak by si ešte niečo potrebovala rád poradím.


Eri
14:39, 16. 12. 2017

Grécko je jednoducho najkrajšie kdekoľvek sa vyberieš vždy ta nadchne a prekvapí :) či už ide o pevninu alebo ostrovy ja by som si ich chcela postupne prejsť všetky. V Polichrone je krásna pláž, Paralia je rušnejšia :)





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.