téma: Cesta do bulharska autom

Pridať odpoveď
Lubka14
12:37, 20. 06. 2018

Ahojte chystame sa tento rok do bulharska autom viete mi niekto dat dake informacie ze skade je lepsie ist ci cez rumunov alebo srbov a na co vsetko si davat pozor dakujem


VITO PO
13:48, 25. 06. 2018

Dobré by bolo napísať aj odkiaľ zo SK a kam v BG :) Aké máte cestovateľské preferencie a skúsenosti. Ak zovšeobecním, tak z východu a časti stredu SK je najmenej km na sever BG cez Rumunsko. Zo západu a druhej časti stredu SK je najrýchlejšie na juh BG cez Srbsko. Záleží ale aj od termínu cesty, kedy to vďaka HU-SRB a SRB-BG hraniciam nemusí byť zďaleka pravda. 


Lubka14
22:43, 30. 06. 2018

Vyrazame z Banskej Bystrice 12.7. Dako po obede by sme chceli ist ist no uvidime ako sa vychystame a chystame sa do Pomoria 


VITO PO
08:36, 01. 07. 2018

Uprostred júla je zvýšené riziko dlhého čakania na Srbských hranicich. Ešte do Srbska sa dá prekĺznuť niektorým z menej frekventovaných hraničných priechodov, horšie to už je z výstupom z neho a vjazdom do Bulharska. Tam je na výber až Kalotina. :) Ak chcem viac diaľnic a vyhnúť sa Srbsku, volil by som tzv. južnú trasu Rumunskom, Nadlac-Arad-Lugoj-Drobeta Turnu Severin, Calafat - Vidin, Montana, Botevgrad, Sofia, Burgas .


Lubka14
14:26, 01. 07. 2018

Dakujem krasne za radu


VITO PO
21:21, 01. 07. 2018

Rado sa stalo :D


zincica
11:39, 15. 07. 2018

Zdravim, do Bulharska chodievam pomaly 20 rokov, vzdy klasika hu-ro-bg, cez ro skor severne trasy. Tento rok vsak idem najprv do GR a kedze nemam rad dialnice a colnice a rad sa kocham krajinou, idem opat hu-ro-gr. K tejto teme som dosiel cez vyhladavanie google s heslom "cesta Montana Sofia" . Podla google maps je ta cesta dost rozbita, ale to je stav z r. 2012. Vito Po, resp. dalsi, neviete mi poradit, v akom stave je ta cesta, resp. zmenu trasy?

Planujem ist trasou Kosice - Miskolc - Debrecin - Oradea - Arad - Lugoj - Drobeta-Turnu Severin - Calafat/Vidin - Montana - Sofia - Blagojevgrad - Sandanski - Serres - Stathmos Lefkotheas - Keramoti - Thasos

Este, v casti trasy bg-gr, nie je lepsie ist cestou Blagojevgrad - Bansko - Drama - Keramoti - Thasos?

Dakujem :)





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.