téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Jánoš
08:53, 15. 03. 2016

:) Laci, jasne, toto su mytnice smerom sever - juh vratane najazdov a vyjazdov :) To by nas myto v SRB vyslo viac ako dovolenka :) Vidis a o tom zahradnictve som ja nevedel aj ked som k Lidlu siel viackrat. Vdaka. :)

Bez toho zeby som chcel robit reklamu niektoremu obchodnemu retazcu, Lidl je velmi vyhladavany obchod slovakmi a cechmi pocas dovolenky v GR. Je to najma kvoli cenam ale aj sortimentu. Je naozaj zbytocne cokolvek z potravin do GR tahat. Ceny su porovnatelne s nasimi. Mozno je par drahsich potravin ale toto nie je ziadna tragedia. Co by som si vzal ja - samozrejme pivo v plechovkach, nejaku mineralku, ich su zvacsa bez bubliniek no a nieco bez coho si zivot predstavit neviem :)

Konzervy, maso, sunku ci salam, syry, jogurty, cestoviny, sladkosti, kavu, maslo, mlieko a mnoho mnoho veci by som netahal. Vsetko je tam naozaj dostupne. Mozno takym ako ja, ktori BOHUZIAL fajcia by som tiez poradil netahat cigarety. Cestou v SRB a hlavne v MKD si pridu na svoje na kazdej benzinke. Nefajciari prepacia :)

Dalsou temou je nakup veci v Dutty free shope na GR/MKD hraniciach ale to az cestou nazad :)


laci
09:45, 15. 03. 2016

Presne tak ako píšeš. Prvy krát sme išli nabalení lebo sme mali také odporúčania, že si treba všetko nanosiť, ale je to hlúposť. Prakticky včetko nakupujeme v GR aj "dierkovanu - bublinkovu vodu". Ťahám tam akurát "frndžalicu" A okrem toho je v Stavrose každý štvrtok "pľac", kde nakupujeme.


Roman
12:28, 05. 04. 2016

Chodime na Thassos pravidelne kazdy rok autom / asi 20x /, takze poprosim aj ja o nejake aktualne informacie ohladne situacie na GRC/MKD hranicnom prechode. Dakujem.


Roman
12:59, 05. 04. 2016

Este zopar rad z nasich skusenosti ohladne cestovania autom do GR : 

- doteraz nemame, chvabohu, ziadnu negativnu skusenost z nasich ciest, je jedno, aky den tam cestujete - my sme odchadzali z domu zvycajne v nedelu, alebo v pondelok. Je vsak velka chyba sa vracat naspat v piatok, alebo v sobotu, lebo vtedy sa vracaju aj turecki "Nemci " a situacia na SRB/HUN hranici je katastrofalna / aj 5 hod cakania /. Inak cesty su vyborne, hlavne tempo, akym pribudaju dialnice v SRB je ako z inej planety... Zelena karta nutnost ! Inak pre vasu predstravu - cesta od Komaroma do Keramoti / pristav pred Thassosom /, pokial sa prestriedate za volantom, tak zhruba 13 hod. Aj s prestavkami. 

Stastnu cestu. 


laci
12:57, 11. 04. 2016

Uff a nie a nie odísť ako naši tiež spoluobčania

http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/389509-macedonska-policia-pouzila-proti-migrantom-v-idomeni-slzny-plyn/


Jánoš
11:54, 06. 06. 2016

najnovsie video z programu srbskej televizie - SAT PATROLA, tentokrat cesta zo srbskeho mesta Niš na Olympskú rivieru v GR do strediska Nei Pori ...

pre tych ktorymi uz lomcuje cestovna horucka ako so mnou, je to pekny zazitok, jednak mozete ziskat nejaky prehlad o cenach na benzinkach i v motorestoch, o dialnicnych poplatkoch a mozete sa kochat aj samotnou cestou a tym kolko dialnic a opravenych ciest pribudlo od minula ...


Maxiiikk
21:09, 06. 06. 2016

Laci.... Človek na mieste , chodievame každoročne do Nea Vrasny čo je kúsok od Stavrosu , ale cez cestovku a autobusom. Povedali sme si ,źe to chce zmenu a tak sme sa rozhodli ,že tohto roku pôjdeme autom :) Vieš mi dať info ohladom cesty z minuleho roku? Resp. chystáš sa aj tohto? my planujeme ist niekedy v polke augusta cca ... 


Nera738
09:47, 11. 06. 2016

Maxiik cesta bola úplne v pohode. Za 16 hodín jazdy som si mocil nohy v mori v stredisku nei pori. Hranice poloprázdne. Cesta naspäť bola v sobotu. To už bol iný masaker. Ale zvládol som to. Vyhol som sa ešte horgosu a šiel na backi vinohrady. Prechod do 20 minút. Ostatné prechody boli vlastné v pohode len mytnice boli zaplavené turbanistami čo sa vracali domov. Ale ani takáto drobnosť nás neodradila. Každá jedna cesta je zážitok.





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.