téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Jánoš
09:11, 06. 12. 2016

Neviem ci sme tu niekde zavesili presny popis so vsetkymi informaciami ktore prave ty hladas - uz si veru nespominam... skor si myslim, ze tie prispevky sa doplnaju, co nie je v jednom najdes v druhom, viac pravdepodobne bude, ze niektore informacie su tu napisane niekde aj dvakrat...  


laci
11:54, 12. 12. 2016

Dlho som tu nebol, my sme nakoniec nikde neboli. 15.8. sme sa sťahovali z bytu do domu čo bolo časovo náročné a nechceli sme nechať syna v novom obidlí samého a mali sme kopu roboty.

Ale 2017 by už ... .


Jánoš
08:32, 13. 12. 2016

Laci, vitaj :) No niečo podobné ako ty som zažil minulý rok (2015), jak cez kopírak, no nevydalo ani časovo aj financie sme museli použiť tam, kde to bolo viac treba a tak som cestoval len virtuálne.

Napokon to zbehlo raz dva a po roku greckej abstinencie sme v lete boli na Korfu a budúci rok (2017) som nám zatiaľ zarezervoval Zakynthos. Tak ako vravíš, už aby bolo leto a aby všetko vyšlo jak má - nám ešte ostáva cca 220 dní, brrrrrrrr  :(


laci
13:58, 21. 02. 2017

Nazdar všetci. 

Tak už máme rezervovaný pobyt v našom obľúbenom Stavrose od 23.08.2017 do 05.09.2017 . Dúfam, že ho nič nezmarí, nakoľko minulý rok sme neboli ako som už písal a naším kostiam a nie len im to poriadne chýba. Vyrážať by som chcel 22.8.2017 cca o 23:00h.  Cesta tak ako v minulosti.

Kedže ideme až koncom augusta čakám na Vaše postrehy z cesty do Grécka


Michalko
08:49, 04. 03. 2017

Ahojte všetci. Precital som celych 14 strán. Ďakujem za cenné informácie. Ja odchádzam na Thassos v nedelu 4.6. Ak by sa niekto pridal, aj keď dovolenkuje inde, po Thessaloniky môžeme ist spolu. Budem rad. SK-Štúrovo-Ostrihom-Srbsko-MKD-GR


laci
07:17, 06. 03. 2017

Ahoj, Michalko, teším sa na postrehy - info z cesty


zuzana
11:16, 01. 04. 2017

Prečo nejdete cez Bulharsko,my sme tak cestovali 9 rokov autobusom s ck fifo,je to lepšie.


laci
09:13, 03. 04. 2017

Zuzana - na základe čoho tak súdiš? V čom je to lepšie? :-)


Jánoš
09:38, 03. 04. 2017

zuzana, dovolil by som ti malicko oponovat, mozno ako cestovka mate stanovenu trasu inak, napriklad kvoli poplatkom ci ktovie preco cez BG, no momentalne jednoznacne najvyhodnejsie cestne spojenie do Grecka je cez Madarsko, Srbsko, Fyrom a Grecko. Uz len samotne zadanie trasy do navigacie ci ineho planovaca odporuci vzdy cestu ako spominam. Je velmi dolezite vybrat si cas kedy cestujete (vikend je komplikovany) a rovnako si treba naplanovat cas a miesto prekrocenia hranic. Snad, pokial by sa nejako skomplikovala situacia na "balkanskej trase utecencov" alebo pokial by som cestoval do vychodnej casti Grecka, napriklad oblast okolo Alexandropouli, mozno by som nad tym Bulharskom uvazoval, no cestna infrastruktura Bulharska je zatial na ovela nizsej urovni ako napriklad v Srbsku a mozno porovnatelna s Fyrom.

Toto je moj subjektívny nazor podporeny niekolkymi cestami vlastnym autom do Grecka. V konecnom dosledku kazdy sa rozhodne podla seba, kazdy ma svoje preferencie ale sme tu na to, aby sme si poradili navzajom a diskutovali o roznych moznostiach.

  


zuzana
14:11, 03. 04. 2017

Išli sme aj cez macedónsko, cesty boli otrasné, šoféri jazdili len po krajniciach, ale žev bulharsku nastalo výrazne zlepšenie, že vybudovalinové dialnice a je to bezpečnejšie, my sme vychádzali z PB a druhý bus z BB. My sme šli cez macedónsko a oni cez bulharsko a dosť si to chválili. Boli v prístave o  hodiny skôr ako my a mali väčšie prestávky. Po ceste žiadny migrant a v Macedónsku samé mafie a pod. 





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.