téma: Chybné značky na mape

Pridať odpoveď
MarkoRuman
18:04, 09. 03. 2014

Vyhľadávanie Vami zadaných miest a objektov na mape funguje cez google search, pričom niekedy sa stane (hlavne u menej známych miest), že google buď označí niečo iné než ste chceli, alebo neoznačí nič.Ak sa tak stane tak v tejto téme by som bol rád ak na to upozorníte, my to manuálne upravíme :)


zagorova
16:35, 19. 03. 2014
ja by som sa chcela opytat, ci sa na mape da vyznacit presne miesto, teda trasa alebo len sirsie okolie, vdaka prave nahravam fotky

MarkoRuman
16:40, 19. 03. 2014
žiaľ asi Vás nepoteším, ale zatiaľ niečo také možné nieje. Zatiaľ je možné zaznačiť iba konkrétne objekty či mestá. Avšak pracujeme na tom, v najbližšej dobe niečo podobné určite spravíme :)

zagorova
11:13, 20. 03. 2014
aha super, to by bolo fajn, akurat som ze při preskoceni na ine okno na stranke mi prerusilo nahravanie fotiek, tak idem pokracovat. Co uz , bola som prilis zvedava na ostatne clanky :-)

MarkoRuman
11:23, 20. 03. 2014
No staci otvorit nasu stranku na novej karte, kartu s nahravanim nechat nahravat a mozete si pocas nahravania bezproblemov prezerat u nas co len chcete :)

zagorova
13:43, 20. 03. 2014
no teraz už to viem, dúfam že kde to nahrám bude sa dat poslat link a mozu si to pozriet znami vo svete, uf, konecne nemusim posielat tisícky fotiek v mailoch, nie kazdý je na fb, tak sa velmi tesim, a dufam, ze aj ostatním dodám inspiráciu

MarkoRuman
14:03, 20. 03. 2014
Ano, presne na takéto účely je ideálne si u nás vytvoriť vlastný výlet - môžete ho veľmi jednoducho zdieľať kdekoľvek a taktiež to budete mať všetko prehľadne na jednom mieste :)

zagorova
14:14, 20. 03. 2014
som nadšená a vela sa docitam od iných, je to super, mate moju pochvalu a vdaku:-)))

MarkoRuman
14:29, 20. 03. 2014
Tak dôležité je, aby sem začalo chodiť čo najviac cestovateľov a aby pravidelne prispievali, potom sa zozbiera čo najviac skúseností a inšpirácií. Ale ďakujeme, veľmi nás Váš záujem teší :)




Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.