téma: Chyby na stránke

Pridať odpoveď
« 12
MravecSK
00:36, 12. 03. 2014
Nejaka ta drobnost stale vyskoci.. :)

MravecSK
01:25, 13. 03. 2014
BTW..mozem dostat Izraelsku vlajku namiesto toho lietadielka co tam je teraz, viem ze somarina ale potesila by :D

MarkoRuman
10:16, 13. 03. 2014
Pre potešenie našich užívateľov všetko :D je to tam ;) Ono postupne pridáme všetky tie vlajky a podobne :)

MravecSK
14:08, 13. 03. 2014
Super dik :) Okrem tejto jednej, tam zvysok krajin kde som bol je :)

Jánoš
14:26, 02. 12. 2016

Zdravim vas.

To vlastne ani nie je chyba stranky, len moja prosba - dala by sa sa nastavit diskusia vo forach tak, aby najnovsie prispevky boli hned na zaciatku na prvej stranke a nie na konci? Najnavstevovanejsie vlakno ma uz teraz 14 stran :) 

Dakujem, Jano R.


MarkoRuman
17:44, 02. 12. 2016

Zdravím aj ja,

Nastaviť by to nebol problém, avšak nepríde mi to veľmi logické. Keď si človek číta diskusiu tak je dobré ísť chronologicky aby pochopil kontext. A takto by musel za každým skrolovať a čítať príspevky zdola.

Je možné však pridať výpis stránok aj na hlavnú stránku fóra ku každej téme pre rýchlejšie prechádzanie. Myslíte, že to pomôže?


Jánoš
09:48, 06. 12. 2016

myslel som si, ze prave logicke je to, aby najnovsie info boli na zaciatku, kto chce pozrie si aj stare informacie niekolko rokov dozadu, nie kazdemu sa chce citat vsetko od zaciatku, zvlast ked prve informacie su aj dva-tri roky stare. No opakujem, je to len moj subjektivny nazor. A ten vypis stranok - nemam predstavu ako by to bolo, ale asi OK pokial by to pomohlo prehladnosti :)

Nechcel som tu totiz zakladat stale nove a nove temy, hoci nejaky pokus som tu uz na zaciatku v suvislosti s GR mal, no aj tak kazdy o GR prispieva do tej najrozsiahlejsej temy. A urcite nemam v umysle kecat tu do organizacie fora niekoho ineho :)

Mozno len moj nazor - v hlavnom rozdeleni ako su STATY A DESTINACIE urobit chlievik vzdy pre tu ktoru krajinu - napr. Slovensko, Cina, Grecko, Bulharsko, Chorvatsko, Izrael, USA, atd.. a vsetko suvisiace s krajinou by bolo potom v jednotlivych temach vo vlakne. Napriklad Grecko - temy cesta, tema ubytovanie, tema pamiatky, tema skusenosti s ..., atd... Mozno by to bolo viac prehladne, ale je to len a len moj nazor, uvital by som, keby sa k tomu tiez niekto z prispievatelov ci citatelov vyjadril.

Dakujem :) JR


MarkoRuman
15:24, 06. 12. 2016

Co sa tyka usporiadania prispevkov, tak ako hovorim citanie od najnovsich prispevkov mozno poskytuje iste pohodlie pre ludi ktori sleduju temu dlhsi cas. Avsak pre ludi ktory temu vidia prvykrat, tak toto usporiadanie sposobi ze nebudu poznat kontext debaty a citat rozvinutu debatu odzadu si myslim ze je matuce. Ale moze to zatial ostat ako otvorena otazka a ak bude viac ohlasov tak je mozne to zmenit.

Co sa tyka rozdelenia fora podla statov,tak taketo delenie tu uz bolo, avsak zatial boli zrusene. Tym ze tem vo fore zatial nieje tak vela tak to sposobovali akurat neprehladnost. Do buducna ale taketo delenie urcite zavedieme ak tu bude viac tem, idealne aspon zopar pre kazdy stat.


Jánoš
09:20, 07. 12. 2016

OK, respektujem, su to vase stranky. Mate pravdu v suvislosti s temami kde su od 0 - 9 prispevkov a zopar pozreti. To clovek prezrie raz-dva.

Myslel som skor na temy o cestovani do Grecka, ktore su tu na fore najnavstevovanejsie a aj prispevkov je najviac. V najnavstevovanejsej teme je to uz takmer 42 600 navstev a 141 prispevkov. Najstarsi prispevok je tusim z marca 2014. Ostatne temy o GR maju cca 4 900, 3 400 a 1600 navstev. Prave preto som si myslel ze by to mohlo byt nejako pokope nech ludia nehladaju pomedzi vlakna.


MarkoRuman
10:39, 07. 12. 2016

Ešte čo sa týka sledovania diskusií delených podľa štátov. Tak táto možnosť bude onedlho na stránkach jednotlivých štátov, napr: http://grecko.somturista.sk 

Na tejto stránke aktuálne pracujeme a tam bude možné sledovať nielen najnovšie diskusie ale aj všetok ostatný obsah ako sú výlety, fotoalbumy, momenty, hodnotenia miest atď...

PS: stránky to sú nás všetkých ;)



« 12


Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.