téma: Grécko - všeobecný pokec o všetkom :)

Pridať odpoveď
« 123
GabrielOPC
01:42, 02. 06. 2018

Ahojte všetci cestovatelia. V prvom rade chcem povedať, že toto je naozaj dobrá stránka, kde ste mi veľa užitočných vecí poradili pred prípravou do GR minulý rok. Mám 26 a rozhodol som sa sem zaregistrovať a zdieľať s Vami všetky užitočné rady a snáď aj pekné photo.. Odchádzame 1/7/18 z Prešova po skúsenosti s minulým rokom, kde sme nečakali ani 10 minút na hraniciach (v nedeľu) na ceste tam a 5 hodín (piatok) na ceste späť. Príchod späť sme si zatial určili na 16/7/18. uvidíme či nie dlhšie. Minulý rok sme boli v paralii. Prvý krát autom (nikdy viac letecky po skúsenosti s autom). Tento rok sme sa posunuli o kúsok nižšie oblasť PLATAMONAS/NEI POROI. Atény už máme schodené. Eviu tiež nakoľko som tam strávil 4 roky. Keby nebola kríza som tam dodnes :D .Teraz sme chceli vyskúšať niečo vyššie a neskôr máme v pláne ostrovy.  Rád by som Vás poprosil o nejaké rady, zaujímavosti pekné turistické miesta alebo pekné pláže v okolí  NEI POROI/PLATAMONAS. Vopred ďakujem za každú radu. 


Jánoš
11:51, 03. 06. 2018

Jokl - dakujem za seba aj vsetkych :)

GabrielOPC - servus, pozdravujem ta z VT, vitaj medzi nami :) Zaregistroval som, ze si si to tu uz presiel, no poprezeraj si este uzitocne odkazy a aj albumy cestovatelov a cestopisy. Nieco sa dozvies aj tu, no pozeram ze v Nei Pori sme boli pred 10 rokmi :) - http://www.somturista.sk/fotoalbum/dovolenka-2008-nei-pori-110 pytaj sa, verim ze ti kazdy co bude vediet poradi :)


Nera738
21:45, 07. 06. 2018

V okolí nei pori je fajn. P. Pantaleimonas. Kamenná dedinka, prekrásny výhľad. Platamon zrúcanina. A neskutočná restika. Dionisos. 


Nera738
21:46, 07. 06. 2018

Gabriel. My ideme tiež prvý krát ostrov. Thassos. Tak som zvedavý. 


mackica
08:18, 11. 06. 2018

GabrielOPC

my chodime uz niekolko rokov do Nei Pori.....vzdy sme boli spokojni. Uz tam mame nejake tie svoje oblubene miesta.  Tak ako Ti uz odporucali, urcite treba navstivit Paleo Pantaleimon, Platamonas samozrejme nemozes vynechat. Na tom velkom hrade sme po pravde nikdy neboli, lebo mame male deti a druha vec je ta, ze v tom upeku sa nam ani velmi nechce. Odporucam este navstivit Kokino Nero a velmi pekna plaz je Platia Amos, s perfektnou rybacou restauraciou v dobrej cene. V Nei Pori co sa restauracii tyka, tak toho je neurekom, ani nevies kam mas ist, my mame vyhliadnuty Alkazar a pizzeriu Volcano. Zaujimavym miestom je este aj udolie Tempy. Tento rok si chceme ist pozriet dedinku Rapsani, neviem, ci je tam nieco zaujimave, ale mne sa paci ten nazov :) ....... manzel vsak zistil, ze je to znama vinarska obec, takze predsa len nieco zaujimave :)

Ak by si sa este nieco chcel spytat, alebo Ta nieco zaujima, pytaj sa, napis, rada pomozem.


Nera738
13:29, 17. 06. 2018

Ten kto bol a chodí, toto nemôže obísť. 


Jánoš
08:55, 02. 07. 2018

slk - dakujem v mene vsetkych za tvoje prispevky :) vdaka satpatrolista :)


Aventador
14:12, 08. 04. 2019

Ahojte.

Tento rok ideme do obľúbenej destinácie Nej Pori aj s priateľmi na dvoch autách. Neviete niekto , či niektorý štát po ceste (Maďarsko, Srbsko, Macedónsko, Grécko) má legislatívu, ktorá by zakazovala vysielačky v aute, ktoré bežne dostať v elektroobchodoch, prípadné obmedzenia buď dosahu, frekvencií a podobne ?

Nestojím o problémy s políciou.


Nera738
20:11, 08. 04. 2019

Nie som si istý, ale sa mi zdá že v samotnom Grécku to je zakázané. Viac nájdeš na recko nejen autem 



« 123


Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.