téma: Grécko - ubytovanie, prenocovanie cestou na dovolenku a späť

Pridať odpoveď
123 »
Jánoš
07:34, 25. 07. 2017

Sem mozeme pridavat informacie o ubytovani - prenocovani cestou na dovolenku v Grecku a naspat. Vacsinou kazdy riesi ubytovanie cez booking, no mnohi z nas uz maju nejake oblubene mesta a miesta na prenocovanie cestou, kam sa radi vracaju a ktore mozu odporucat ostatnym. Petpov, vdaka za napad a inspiraciu :)


petpov
21:07, 26. 07. 2017

My sme minulý rok prespali v hoteli Bavka v Leskovaci- môžem len odporučiť, Naopak toho roku to bol hotel Bella Nella tiež Leskovac, ale katastrofa. Celú noc koncert miestnej rockovej kapely. Pri ceste späť  to bol B&B Boem v Požarevaci - sparťanskejšie, ale splnilo účel.


rik777
20:09, 27. 07. 2017

My po ceste do GR prespávame v Mgarni hotel vo Vranje v blízkosti dialnice. Rezervacia cez booking ,uzavrete parkovisko,platba kartou ,pre nás výhodnâ poloha /cca 900km/,pekne čisté izby,4-osoby =45 eur s raňajkami.Raňajky -pani v zástere sa spýta či si dáte omelet alebo párky. Pozor k omelete dávajù aj nejaké kyslé mlieko typu acidka. To môže byť zlá kombinacia pred dalšou cestou do GR ,ale zas budete asi rýchlejšie v cieli. Teraz vážne nikdy sme  žiadne žaludočné ťažkosti nemali a to vždy som zjedol a vypil čo ponùkali / chcel som ochutnať/.A sorry ponúkajú aj zalievanú kávu . Po ceste späť využívame ubytko vždy iné v Novom Sade o tom niekedy neskôr .Ahojte


Jánoš
18:04, 28. 07. 2017

Kačka - tu je tema o ubytku cestou do GR a spat. Pri takmer kazdom apartmanovom dome v Dorjane som si vsimol, ze auta parkuju pred budovami tak ako je to v Grecku. My sme boli ubytovani vo Vila Stefani. Rezervaciu som mal cez booking v Dojrane v apartmane Pe-Ko za 25€ za noc, no majitel nas presunul na ubytko do Vila Stefani.
Zhrniem to, vyberte si akykolvek apartman internet je plny ponuk a recenzii, ubytko si vyberte podla vasich ocakavani ci odporucani inych cestovatelov, zvolte si blizsie pri jazere kvoli tomu, ze dalsie ulice su uz do kopca. Hned pri Dojrane je hranicny priechod do Grecka a tesne pred hranicou je nova moderna pumpa kde sme tankovali pred vjazdom do GR ;)


Jánoš
19:00, 29. 07. 2017

PROSIM, KVOLI PREHLADNOSTI PISTE VSETKY INFORMACIE SUVISIACE S UBYTOVANIM NA CESTE NA DOVOLENKU DO TOHOTO VLAKNA. ZA VSETKYCH DAKUJEM!


Kačka
20:02, 29. 07. 2017


Kačka
08:22, 27. 07. 2017

Ahoj Jánoš,

práve sedím nad rezerváciou ubytka pri Dojrane, tak prosím Ťa daj vedieť skúsenosť s kvalitou a ako je to s parkovaním. Koncom augusta vyrážame, tak budem rada za info. Pokojnú cestu prajem. K.


Kačka
20:03, 29. 07. 2017


Kačka
10:37, 29. 07. 2017

Vďaka Pišta za odpoveď. Priama súsenosť je lepšia ako sprostretkované, už sa tu o tom písalo. Minulý rok sme spali v centre Belehradu a tiež pohoda. Prajem všetkým šťastné km.


Naaty
08:13, 30. 07. 2017

My sme už 3 roky po sebe v krásnom historickom mestečku Niš. Spali sme už aj v Belehradská, kde sme si prezreli staré mesto. Všetko si zarezervujeme cez booking.


Jánoš
19:38, 30. 07. 2017

Naaty a spomenies si aj na nazov ubytovania? :) V tomto vlakne ide o odporucanie konkretneho ubytovania na zaklade osobnej skusenosti. Pri zadani hladania ubytovania v meste Nis cez booking vyhodi asi 135 moznosti ;)


Jánoš
06:59, 18. 08. 2017

pridávam možnosť prenocovania na ceste do GR alebo spat. Ubytovanie sa volá Guesthouse Dokic, Je to v mestecku Leskovac, pristup je velmi dobry po zjazde z dialnice, rovnako aj navrat na dialnicu. Rezervaciu sme mali cez booking - https://goo.gl/EYSehe. Cena za dvojpostelovu izbu 31 EUR, vratane naozaj bohatych ranajok. Auto zamknute na dvore v areali, personal super, platba kartou. 



123 »


Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.