téma: Grécko - ubytovanie, prenocovanie cestou na dovolenku a späť

Pridať odpoveď
« 123 »
roman3
12:13, 23. 08. 2017

Pridavam kontakt na ubytko po ceste do GR. https://www.booking.com/hotel/mk/villa-radica.sk.html

Je to 2km z dialnice v centre Negotino. Prijemne ciste ubytko za 23e na noc za dvojku izbu. Izby su mensie ale na prespatie pocas cesty plne dostacujuce. Super bonus bol, ked sme na mieste zistili, ze majitelka hovori Slovensky. Predebatilii sme s nou cely vecer a dozvedeli sme sa vela o Macedonsku, ktore bude nasou dalsou cestovatelskou destinaciou. Parkovanie bolo sice na ulici pod oknom izby ale uplne bezpecne.


Naaty
06:34, 09. 09. 2017
Ubytovanie v Nisi ....raz The only one apartment, je to hned pri centre, druhykrat s ranajkami Linda bed and breakfast, trosku dalej od centra, ale pekna prechadzka, aspon sme videli druhu cast mesta, opevnenia. V Beograde dalej od centra, isli sme do centra dopravou .....Gues House N ....super majitel....pre styroch 38€.Stary Belehrad sa nam velmi pacil.

Rado
10:28, 01. 02. 2018

Ahojte priatelia.

Podlhsej odmlke sa idem s vami podelit o vybere dovoleky 2018. 

Rozhodnutie padlo  tento rok na Sarti. Vybrali sme si ubytko resp hotel Galini da sa povedat ze priamo na plazi. Termin od 27.6 do 7.7.2018. Cena 64 eur  na den dvaja dospeli a dve deti. Perspat planujeme na Dojrane.

Pekny den.     Rado


Jánoš
10:35, 04. 02. 2018

Rado, vdaka za info, Sarti je super lokalita (hned vedla mas Orange beach) a aj termin mate fajn, sezona este len zacne a nebude to tam preplnene. Pises, ze prespat chcete pri jazere Dojran. Ked si to uz tu zavesil, do toho vlakna (ubytovanie, prenocovanie cestou na dovolenku), mas pre nas aj nejake info o tom konkretnom ubytovani, kde prenocujete po ceste ? :)


Rado
00:17, 05. 02. 2018

Jánoš, môj plan je následovný. Keďže vyrážame 27.6 myslím, že to je streda chcem vyraziť po obede okolo 15 hod. Uvidíme kam dojdeme možno Belehrad, Niš, Džep, alebo len Subotica Majkin salaš  minulý rok tam bolo super dali sme tam obed. Pospíme a na druhý deň v klude dojdeme na Sarti.Nad Dojranom rozmýšlam smerom späť. Končíme 7.7 ráno toje nedeľa na transfer zlý deň. Takže 7.7 pobudeneme ešte pekne pri mori do poobedia potom vyrazíme smerom na Dojran su to 3 hod cesty cca 220 km a tam možno pobudneme 2 noci. Konkrétne ubytko nemám vybraté možno to bude na blind, ale akonáhle to budem vedieť hneď to tu zavesím. Samozrejme možno sa budem inšpirovať príspevkami  čo ste tu podávali.


Davos111
10:19, 05. 02. 2018

Ako som už písal v inom vlákne o ceste na Sarti od 20.06. do 29.06. Vyrážame 19.06. a cestou budeme spať v Star Dojran, konkrétne v ubytku Guest House Stefani (cez booking za 27€ pre 2 dospelým+dieťa). Sú aj omnoho lacnejšie..dá sa ísť pod 20€, ale toto čo sme si vybrali má dobrú pozíciu a hlavne perfektné referencie od ubytovaných z minulosti.

Čo sa týka ubytka na Sarti. Tam som si vyhliadol ubytko už pred rokom keď som ho našiel na booking. Avšak na jeseň 2017 a cez túto zimu už na booking nebol. Avšak našiel som si stránku ubytka. http://www.stavroshouse.com Kde je na majiteľov email. Tak som im písal (v anglickom jazyku), komunikácia s nimi super, do druhého dňa odpísali taktiež v angl. jazyku. Ubytko máme za 423€. Myslím si, že booking si nahadzuje na ceny lebo ten istý termín, tá istá izba je/bola na booking za 495€. Ciže oplatí sa ísť priamo cez majiteľov. Je pravda, že sme im museli poslať na účet 100€ aby bola naša rezervácia zaväzná, ale nie je to také strašné. V cestovke by som musel vyplatiť celú sumu už dávno. No a kedže ubytko nám končí v piatok 29.06. tak možno si to predĺžime..ak nebudú mať v ubytku hneď náhradníkov a my budeme mať chuť ešte ostať tak si to možno do soboty predĺžime, Cestou späť by sme noc prespali dakde, ešte neviem kde aby sme došli domov v nedeľu.

Ak má niekto typ na prespatie niekde v severnej časti srbska tak píšte. Úplne super by bolo niečo kde by boli bohaté raňajky ;)


evička12
12:11, 14. 03. 2018

ahojte, tento rok cestujeme na Korfu , Agios Georgios Pagon, ideme autom, vie niekto o dobrom ubytovaní v Macedonnsku pri dialnici....


Jánoš
20:00, 15. 03. 2018

evička12 ak cestujete na Korfu, odporúčam hľadaľ prenocovanie niekde v mestach Prilep či Bitola alebo v okolí. Určite by som vo FYROM zliezol z diaľnice niekde pri meste Veles a pokračoval smerom na Bitolu, kde by som si cez booking.com zohnal ubytko a hranice medzi FYROM a GR prekročil na priechode smerom na Niki a pokračoval na Ioaninu. Cesta je fajn, hranica medzi FYROM a GR takmer prazdna, takto sme cestovali na Korfu v roku 2016 aj my. Aj minuly rok sme sa zo Zakyntosu vracali presne cez tento priechod a cestou tam (isli sme najskor na Peloponez) sme prenocovali pri jazere Dojran vo FYROM.

Ak chceš, pozri moje info z cesty a z Korfu :) - http://recko.name/cestopisy.php?id=512&idd=3


Adka
21:57, 11. 06. 2018

Ahojte, pripájam link na ubytovanie v Gevgeliji, kde strávime jednu noc

https://cs.airbnb.com/rooms/25398868?location=Gevgelija%2C%20Municipality%20of%20Gevgelija%2C%20Macedonia%20FYROM&adults=1&children=0&infants=0&s=F0w_-eo7

Je to celý apartmán, 3 spálne, obývačka, kuchyňa, balkon :) Ranajky v cene. Na jednu noc pre nás troch celkom zbytočnosť, ale cena dobrá (27€/3 osoby), vyzerá to pekne a recenzie sú ok. Komunikácia s majiteľkou je veľmi dobrá.

Info o skutočnosti podám zhruba o mesiac :)



« 123 »


Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.