téma: Bulharsko AUTOM

Pridať odpoveď
Cawo
14:17, 31. 07. 2017

Hladam kto ide autom okolo 9 az 10 august odchod ...do Bulharska cez Srbsko ...idem Srbskom 1 x cize lepsi pocit budem mat ked pojde viac aut....ak mate nejake postrehy naco si dat v Srbsku pozor som same oci.. :D dakujem


Slaven Belupo
09:12, 27. 12. 2017

hlavne maj auto v poriadku, cez Srbsko je to cez dialnice, to je pohoda - hlavne ale nechod v case ked maju Nemci dovolenky, vtedy tisice Turkov koluju hore dole a ten hranicny prechod pri Szegede je uplne zabity na X hodin cakania.

mne sa slo lepsie cez Rumunsko, ale to som siel z vychodu, dole na Debrecen, Oradea, ...

neviem odkial vyrazas ty.


Jánoš
09:50, 27. 12. 2017

Cawo, odpovedam na tvoj starsi prispevok, urcite ste tu cestu uz v zdravi a stasti absolvovali, no nech to tu ozivim a mozes pridat tvoje skusenosti z tej cesty, ako to nakoniec dopadlo :)

My sice jazdime na dovolenky do Grecka, no cestou stretavame kopec dovolenkarov, ktori vyuzivaju Srbsko ako tranzit. Suhlasim s nazorom, ze pozor na zapchate hranice, no velmi lahko sa tomu vyhnes, ak na prechod medzi HU a SRB zvolis niektory z hranicnych priechodov, ktore su vyhradene pre obcanov EU plus Srbov, napriklad Backi Breg, Tompa, ci moj najoblubenejsi Backi Vinogradi. Informacie o nich sa dozvies v prispevkoch o GR, napriklad "uzitocne odkazy".

Raz sme po tyzdnovom pobyte v GR presli okolo tureckych hranic do Primorska v Bulharsku, kde sme tiez pobudli tyzden a vracali sme sa potom domov cez SRB. Cesta z BG do SRB je nadherna, Srbi postavili kopec dialnic, takze cestu budete mat OK. Absolutne nemusis mat z cesty cez SRB strach, no zachovaj si respekt a opatrnost. My sme zacali jazdit na dovolenky do GR pred viac ako 10 rokmi, cestujeme vzdy len jedno auto, dvaja s manzelkou, plus psik. O tom, co sa moze stat a ako tomu predchadzat sa viac dozvies v prispevkoch o cestovani do GR. Predsa si len v cudzom svete, mimo domova a turista. Predpoklada sa ze mas auto nalozene vecami, nejaku elektroniku, plus nejake to euro v portmonke a tak sa necuduj, ze sa na toto niekto moze ulakomit.

Odporucam aj tebe, tak ako vsetkym, ak cestujete indivindi a mozete si vybrat termin pobytu, cestu tam aj nazad si naplanujte uprostred tyzdna, nikdy nie cez vikend.





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.