téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
marcelkuchta
15:04, 02. 07. 2020

Pekny den, cize ak tomu dobre rozumiem po vyplneni toho formulara 48 hod pred prichodom na hranicu mozes prejst pokial ta automat neoznaci a tym padom ti robia testy a jebnu ta kdesi kde pockas na vysledky. Masaker snad sa to zmeni.


JanTN
18:56, 02. 07. 2020

Volal som s kamarátom (Grékom) . Priebežne mi volá keď príde za ním známy (CZ) a (SK) zatiaľ bez problémov cesta tlačivo nechcel nikto (ale treba mať ho vypísané) V sobotu prídu do Grécka ďalší Slováci budeme volať . Brat mu priletel z Milana tiež vyplňal tlačivo nič nechceli od nebo keď prišiel do Gr. Karanténa v Grécku má prebiehať lokálne .


marcelkuchta
21:18, 02. 07. 2020

Dakujem zw informacie aj za tie dalsie .


Korytnak
06:57, 04. 07. 2020

Tak sme vcera prisli do Sarti s prestavkou na prespatie v BG. Cesta super, vystrasili nas tie kolony z 2.7 na BG-GR , tak sme si rano privstali nech sme na hraniciach kym nie je upek a zazili nocnu dialnicnu nahancku s Bulharmi a Rumunmi o najlepsie startovne pozicie :) . Zdrzanie rano o 5tej asi 70minut - podla vcerajsich info ludi co pricestovali neskor a google trafic to vyzera, ze kolony z predchadzajuceho dna sa uz neopakovali a vsetci presli so zdrzanim tej hodinky. Cestu teda nakoniec hodnotim naparadu, ale radsej by som si to o rok pustil Macedonskom :) 

Inak Sarti prazdne, vecer o 8mej par ludi - minuly rok o takomto case sme sa museli prebijat davmi. 


JanTN
08:45, 04. 07. 2020

https://www.startitup.sk/takto-vyzera-dovolenka-v-grecku-akropola-bez-turistov-no-v-starom-meste-ani-naznak-virusu-rozhovor/


marcelkuchta
09:59, 04. 07. 2020

Tak to je super ze ste dorazili, ak mozem vediet ako to bolo na hranici pri kontrole toho dokladu co treba posielat 48 hodin pred prichodom, kontroluju to? Brali niekoho na testy? Nebol s tym ziaden problem ? Dakujem .


Korytnak
10:20, 04. 07. 2020

@marcelkuchta - grecky colnik tam ani nebol. 

Na testy sem tam vybrali nejakeho srba pri bulharskom okienku, mozno zdravotnici boli grecki


rafto
12:09, 04. 07. 2020

Ako je to s tranzitom cez srbsko? Je tam urceny cas za kolko to treba prejst?


marcelkuchta
14:35, 04. 07. 2020

Dakujem ti keasne za cerstve informacie a tie papiere na prechod si mal vypisane dva dni vopred pred prichodom do grecke hej? Tak ste uz tam fajne dufajme ze sa dostaneme tiez mi bud zaciatkom alebo v strede augusta a len chalkidiki lebo korfu som uplne zrusil pokial neotvoria hranicu z macedonskom uvidime.  


fuchsotik
14:43, 04. 07. 2020

Pozdravujem priatelia, my sme sa rozhodli nikam necestovať v nádveznosti na obmedzenia platné pre Bulharsko od 6.7. Grécko nám bude chýbať, ale tá neistota a komplikácie pri návrate nám za to nestoja. Mimochodom registroval som sa on-line v tom Freckom formulári, ale ani po troch dňoch mi nič neprišlo. Tak neviem ako to funguje. Držím všetkým Grékofilom palce...





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.