téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
fuchsotik
18:48, 04. 07. 2020

Práve mi prišla odpoveď z formulára, tak asi to posielajú podľa dátumu príchodu :-)


mmpjerry
23:28, 05. 07. 2020

Tak ja som to nakoniec tiež odložil o rok, Macedónsko neotvorili a s Bulharskom začína byť tiež problém, tak som už ďalej nečakal a radšej odložil a dúfam,že za rok to bude ok. Strašne sme sa tešili, no čo už. Tým, čo vydržali a pôjdu držím palce.


marcelkuchta
06:29, 06. 07. 2020

Tak skoda no asi kazdy sa tesi trosku vypadnut tiez to nevidim ruzovo no mi mame zabukovane az od 18.8 tak este kusok mozem pockat co sa bude diat . Nevie nahodou niekto ked poslu ten qr kod a informacie ci uz v tom co vam poslu je uvedene ci vas vyzvu na testy alebo nie. Ked ano tak cakate na zaslanie na vasom ubytovani pri mori? Dik ak niekto vie viac. 


Korytnak
06:53, 06. 07. 2020

Testy robia nahodne a ak ta nahodou aj otestuju, poslu ta normalne dalej do cielovej destinacie a budu kontaktovat. 

Inak kvoli zhorsenej epidemiologickej situacii od dnesneho rana do 15.7. maju do GR zakaz vstupu uz aj Srbi. 


marcelkuchta
10:04, 06. 07. 2020

Tak toto som chcel vediet tak to je potom celkom ok no to sa este podla mna zmeni ale vdaka za info. Tsk mi uz len cskame co sa do augusta udeje nastastie mam tam take ubytko ze viem 3 dni bezplatne pred dojazdom zrusit. Tak uvidime. Peknu dovolenku prajeme . 


fuchsotik
20:05, 06. 07. 2020

Marcelkuchta PLF dokumente nie je uvedené nič o testovaní, len upozornenie, že ho treba mať so sebou a bez toho nebude povolený vstup do GR.


marcelkuchta
06:03, 07. 07. 2020

Vdaka ano myslel som si to . Tak neznie to az tak zle ked hoc vas vyzvu testovat ja som na you tube videl dake videa z hranic ako pustaju auta cez hranice aj sem tam testuju ludi. 


rafto
11:10, 07. 07. 2020

Volal som na velvislanectco bulharska tskze prejazd madarsko srbsko bulharsko do grecka je bez problemov v bulharsku treba vyplnit dotaznik papierovy a cez bulharsko prejst za cca 8h a do grecka vyplnit elektronicky formular a pockat na QR kod


Jánoš
11:39, 07. 07. 2020

rafto - super, vdaka za informaciu :)


Miro137
17:53, 07. 07. 2020

Tak dnes sme dorazili na Thassos - autom cez Maďarsko Srbsko a Bulharsko. Cesty prázdne. Miestami som na diaľnici pred a ani za sebou nikoho nevidel. Trochu áut okolo Pešti a Beogradu. Na diaľnici Horgos asi hodinu čakania. Pol hod pred tým som pozeral kameru a tri autá. Ale vyckali sme kontrola žiadna. Inak samé NL a D, ale vyzerali ako Turci. Prechod do Bulg. - 3 minúty. Chcel doklady od auta, auto firemné - ôk. Za hranicou treba kúpiť vignetu, lebo policajt ju kontroluje už 500 m za hranicou na stavenisku diaľnice. Mal som ju. Dá sa kúpiť aj cez net. Spali sme v Sofii. Ochotný, chceli len vyplniť taky dotazník odkiaľ sme a nič viac. Diaľnice pekne ale veľa ešte stávajú. Prechod cez hory pekný, síce pomalšie, ale plynulo. Žiadne zápchy. Nie ako minulý rok Albánsko a ČH. Na hranici bulhar ani nebol. Grék nás poslal k doktorovi 10 m ďalej. Taký doktor ako ja kozmonaut. Chcel QR kódy. Spravil mi test. Také dve asistentky zapísali odkiaľ a kam ideme a tel. Číslo. Manželke test ani nerobili, celkom cca 10 min. Celkom zábavka. Potom už vesolo na trajekt a teraz sedím pri bazéne. Hotel som mal zaplatený už v januári, bez možnosti storna tak som išiel. Treba skúsiť. Ale domov uvažujem cez Macedónsko. Uvidíme čo prinesie čas. 





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.