téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Bobi
14:49, 13. 07. 2020

Vyčkávanie nie je najlepšia taktika,kto môžete choďte hneď. Švagor je lekár v Thessalonikach v nemocnici,majú dovolené si brať dovolenky ešte týždeň,max dva,potom,začiatkom augusta očakávajú nápor :( 

To my sa už odtiaľto vtedy chystáme domov,na 90% loďou


marcelkuchta
18:49, 13. 07. 2020

Toho roku sa uz zmierujem s tym ze do grecka nepojdem ,ide ma roztrhnut od zlosti preto ze od decembra planujem den co den som hladal bukoval a cestoval misou po mape. Ja osobne to uz nevidim realne bez tych testou a cez tie vsetky komplikacie prechadzat a nebodaj este tam niekde ostat v karantene sa mi nechce uz len zeby sa to zlepsilo . 


Jánoš
20:14, 13. 07. 2020

Vzdal som termin s odchodom 26.7., no nad dovolenkou v grecku som toho roku este nezlomil palicu. V roku 2007 sme boli prvykrat v Grecku autom, dovtedy sme jazdili do HR a BG a odvtedy uz len Grecko a vzdy len autom. Tento rok to neplanujem vynechat a mam len straaaaasne malu chut vymenit Grecko za nejaku inu destinaciu. Manzelka uci, mame este volny cely august aj s patdnovou karantenou po navrate :) :) :) :) :). Musi sa to utriast :) Ak nam grecko nevyjde, zahajime protestny pobyt doma na zahrade v bazene :) :) :) 


Jánoš
20:39, 13. 07. 2020

Toto som tu musel zavesit.  Sorry. Topiaci sa aj slamky chyta :) :) :) :) :)


Korytnak
20:49, 13. 07. 2020

Ja si myslim, ze tak o mesiac sa uz tie denne prirastky stanu rutinou a uz sa to nijak dramatizovat nebude. Som rad, ze som tam stihol byt a aj sa bezproblemovo vratit, tak snad to vyjde aj Vam ostatnym. 


Juraj14
00:14, 14. 07. 2020

Ja to kašlem, idem si vybaviť corona testy a v sobotu vyrážame do Sarti. Keď sme rátali chorvátsko, predražené ubytovanie, dialnice, poplatok za loď, tak cenovo aj s testom vyhráva Gr. A o kvalite služieb ani nehovorím. Vždy perfektné počasie, pláže, ľudia...Kto sa pridá?


dususkraj
05:26, 14. 07. 2020

Ja idem odchadzam 17.7., na Thassos zajtra sme objednany na korona test a do soboty rana musim prekrocit grecke hranice len treba mat vysledok aj v angličtine a nemal by byt ziadny problem


eldegor
11:24, 14. 07. 2020

Prosim napiste info v akom casovom horizonte stihali urobit test+vysledky+potvrdenie - dakujem!

+ deti ten test nepotrebuju vsak?


dususkraj
11:52, 14. 07. 2020

ja potrebujem aj pre dcéru 15r.


mmm
15:00, 14. 07. 2020

to eldegor, podľa mňa test sa týka všetký, aj detí.

Toto som stiahol z ich oficialnej stránky a deti tam nespomínajú

From July 15th to July 29th, travellers entering Greece at Promachonas border station with Bulgaria will be asked to produce a negative Covid-19 test (using the PCR method), conducted within 72 hours before their arrival.

The test should come from a reference laboratory (either state-owned or private) of their country of origin or passage; the test results will have to be certified by this country’s competent authorities. The diagnosis should mention the name, surname, passport or ID number of the traveller, written in the English language, and it will be shown to the Greek Healthcare authorities upon entering the country.





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.