Tak to je v konec v GR sprísňujú opatrenia na jedinom prechode BG (info na SR1).
To ich výťahu?
https://www.athensvoice.gr/greece/663864_kerkyra-prosgeiothike-i-proti-ptisi-apo-ti-megali-vretania
Pardon za skratku spraví Slovenský rozhlas (SR1) sprísnené kontroly Kulata hraníc
Tak kto tam ide dajte vediet ako ste dopadlia hlavne dorazte bezpecne a drzime palce , ja tiez odkladam cestu do grecka a nieco som si pozrel v omisi od 11.8 na sedem dni tak ak sa to aj v chorvatsku nezmeni do vtedy tak pojdeme . Tak uz len dufat no aj tak sa neviem stotoznit s tym ze toho roku sa nedostanem do grecka , slnko, krasne plaze a ta pohoda mi bude chybat . Dufajme vsetci ze na dalsi rok sa to nezopakuje lebo potom sa tam asi prekopem.
marcelkuchta, vieš čo je na tom všetkom najsmiešnejšie možno aj najsmutnejšie ?, že v tom Chorvátsku je tak 3x väčší denný prírastok covid, ako v GR. A to v GR testuju skoro 2x toľko, ako v CHor
mmm , ja to viem ze to tak je no cez tie vsetky komplikacie sa mi nechce ist , ja mam dovolenku cely august nastastie tak ja este pockam co sa udeje ale jasne najradsej by som siel do grecka pretoze to sa porovnat z chorvatskom neda vobec.
Taktiez sa s tym snazim zmierit ,no akosi mi to nejde. Zacinam uvazovat nad trajektom z Bari - Igoumenitsa. Musim to nejak preratat o kolko by sa predrazila cesta. Neviem ako je to s cestou spat, ci da da prejst aj cez MKD ako tranzit ,alebo sa musi ist len cez Bulharsko. Planovany odchod okolo 25.7.
JaroMT my sme si už bookli lístky na loď. Vždy bol môj sen ísť na grecko-taliansku dovolenku ale kedze je to o dosť drahšie tak mi to nikdy muž neschválil :D teraz ale je situácia na mojej strane tak ideme do toho. Lístky na loď pre 4 clennu rodinu v kajute cca 320€ aj s autom. Bez kajuty(sedenie ako v lietadle) je niečo cez 200€. Diaľnica v Taliansku by mala stáť okolo 80€. Stravime víkend severne od Bari v Margherita si Savoia a potom smer SR,cca 15 hodín to je odtiaľ.
ja nekritizujem tvoje rozhodnutie, ja len poukazujem, aký paradox to je, že nás tieto opatrenia nútia sa vystaviť väčšiemu riziku a isť tam, kde je viac nakazených, lebo sa tam bez problému dostaneš. (samozrejme, že menšie riziko nákazy v GR za predpokladu, že v SRB a BG nebudeš nocovať )
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.