téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Jánoš
07:25, 05. 06. 2018

Nera738 - http://www.somturista.sk/forum/tema/grecko-odkazy-a-linky-na-uzitocne-informacie-pri-ceste-na-dovolenku-67/2 a tam http://www.go-thassos.gr/thassos-ferry-schedules-prices

Na prvom linku najdes vela info o Thassose, na druhom cestovný poriadok a ceny za trajekt. Odporucam spojenia z Keramoti - kratsie, lacnejsie. 


jokl
21:13, 05. 06. 2018

Nera738 cau, kukni si aj stranu 35, nejake info najdes ... :-) 


Lasto
10:08, 06. 06. 2018

Jánoš  -

dakujem za privitanie a odpoved. Pozeral som nejake fotky plazi ale nie som z toho mudrejsi. Skusim nieco pogooglit este....Manzelka soferuje ale ak sme chodili do Chorvatska tak som tahal sam (aj v praci chodim na sluz. cesty 1200-1300km ale to sme dvaja soferi). Radsej chodim cez den ale aj noc by sa dala myslim. Deti uz nie su uplne male (dievcata 9r a 13r). Ja mam 43r manzelka 41r. S tou cestovkou a vlastnou dopravou je to dobry napad. Skusim nieco pohladat. Manzelka by aj tak najradsej letecky ale zial to rodinny rozpocet nedovoli :-(. Este ma zaujima ako je to s dorozumenim sa. Ako tak viem po ANG reps. RUS. Nebude problem?


Nera738
11:31, 06. 06. 2018

Ďakujem chlapci. Už sa to blíži. Chodievame na Sarti, takže mala zmena. Prvý krát ostrov. 


karohir
11:50, 06. 06. 2018

chodim uz niekolko rokov za sebou do grecka ,najcastejsie na sarti ,thassos,polichrono. aj tento rok ideme s manzelkou na sarti a okolite plaze .jazdim len a len autom a druhy rok ideme aj s karavanom -privesom . je to nieco nove pre mna -nas a stale sa len ucime . pre mna je dovolenka hlavne ta cesta tam a spät ,more a teplo je az na druhom mieste . byval som vodic z povolania 25 rokov a preto sa tesim vzdy ked si mozem sadnut za volant auta a nevadi ked idem aj 1500 km na dovolenku a uzivam si od prveho momentu v aute . grecko je uplne super ,ciste more,stale pocasie a strava je vyborna . len skoda ze takuto dovolenku prezijeme len raz do roka .uz aby to bolo 


Tono
12:44, 06. 06. 2018

Lasto - celá cesta bude pre vás pohoda. Základy Aj, či RJ Ti budú stačiť. Ubytko vzhľadom na dľžku cesty by som doporučoval Chalkidiki, alebo severnejšia oblasť Macedónia. Kľudne aj tá Olympská riviéra. Ubytko nájdeš v pohode cez booking. Teraz už asi cez cestovku bude dobré ubytko vybukované. A ak nejdeš s ich autobusom, tak niektorí si účtujú príplatky. Na cestu si zober eurá v drobnom, aby si mal na mýto ak nechceš používať kartu. A vo väčšine oblastí budeš mať lehátka na pláži sa pár objednaných drinkov.(káva,pivo,minerálka).


PistaLM
18:50, 06. 06. 2018

Priatelia, dovoľte aby som Vás pozdravil, ako nový účastník tejto diskusie. Páči sa mi tu a preto sa touto cestou chcem podeliť o svoje začiatocnícke traumy s novou destináciou a možno zopár otazkami na aktuálne info ohľadne dopravy. Plánujeme, resp. už máme zabookované ubytko v oblasti Kalamitsi pod Sarti. Ideme od 10teho júla na dvoch autách ( s malými deťmi 6-11r.). Cestou by sme chceli niekde prespať a páliť ďalej. Zatiaľ špekulujeme s "medzipristatim" v Belehrade. Je to miesto, kde sme este neboli. Vyskúšali ste už niekto prespať v Belehrade, či sa tomuto mestu radšej pocas presunu vyhnúť?


henry_sk
23:47, 06. 06. 2018

Ahoj, Belehrad je hlavné mesto, určite pekné a je čo pozerať. Ale na prespatie je to zbytočný stres, motať sa tam po uličkách vo večernej premávke hľadať ubytovanie.

Je lepšie dôjsť nižšie, napr. Niš má veľa ponúk na ubytko. Snažiť sa prvý deň za vidna prejsť aspoň polovičku cesty do cieľa. Belehrad je na to dosť "vysoko".


PistaLM
10:34, 07. 06. 2018

Asi máš pravdu. Posunieme to na ten Niš. Kukneme dačo v bookingu. Potom dám vedieť, čo sme si vybrali a ako bolo. Blbo nám vychádza koniec pobytu v Grécku. Vychádza to na piatok dopoludnia, takže ako tak čítam, cesta späť bude asi masaker na hraniciach.


Nera738
12:56, 07. 06. 2018

Vladicin Han alebo motorest Predejane. Osobne som tam nespal, ale keď idem okolo tak veľa CZ a SK značí ek. 





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.