Janicek101
Vacsinou je to na hraniciach uplna klasika. Pasy, pripadne zelena karta v MK a pokracujes. Iba raz som musel na HU hraniciach otvarat aj kufre a tazky :) ale vsetko dopadlo dobre. Len snazivy colnik :).
Co sa tyka tej povynnej vybavy, netreba sa bat a brat to az doslovne. Tie vesty ti budu stacit max 2, tak to mam aj ja. Len do AUT beriem na pocet cestujucich :).
Ako je to s tými skákavými diaľnicami v MK, opravujú alebo si dávať pozor?
A minulý rok som dosť chaosil kým som našiel diaľnicu... Išla tam paralelene diaľnica aj stará cesta, len nadiaľnici som párkrát ťukol tlmiče...
Používam len navigáciu v aute tak určite nebude aktuálna s neustálymi zmenami v SRB+MK diaľnic vo výstavbe.
Ja pouzivam navigaciu Sygic. Stahoval som cca pred dvoma tyzdnami a boli tam vsetky nove useky dialnic...aj v Srb aj Fyrom. Ziadne extra skakave diaonice som po ceste nemal...mozno som prave isiel mimo dier..
Dobrý deň nebol náhodou niekto z vás na Chalkidiki v časti Kassandra a dokonca v hoteli Mendi?potrebovala by som nejakú osobnú skúsenosť idem tam na dovolenku
Zdravím pani, viete mi sem napísať hr. priechody ktoré sú mimo diaľnice v Srbsku a Fyrom. Viem ze ste to tu už niekde pisali ale nechce sa mi hľadať
Zdravim turisti,grecko som absolvoval 4krat vzdy sarti parada tento krat sa rozhodlo ze paralia ,vzdy to bolo koncom augusta takze cesta tam bez problemov na spet hroza,teraz ideme prvy krat 26.7 nevie niekto ako je to v tomto obdobi na horgosi a inych prechodoch.enp odporucam cez srbsko ziadne stanie na mytniciach a oproti znamym prichod do sarti o 2 hodiny skor
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.