henry_sk
... rozhodli sme sa že aj napriek nie príliš optimistickým predpovediam v stredu ráno vyrazíme.
Dúfame, že od piatku tam hore lepšie podkúria ... :-)
Pisem aktualne zo Sarti, je tu hrozne teplo, burka bola zo soboty na nedelu, v nedelu na obed vykuklo slnko a odvtedy svieti. Sem tam nejaky oblak. Neviem, zatial tie predpovede nesedia... Snad je grecke slnko silnejsie ako nejaky front..
Peter 63 my chodíme len v tomto termíne a je to hop alebo trop. 2016 čakanie asi 10 minút 2017 to vyzeralo na 3 hodiny. Ešteže tam je ta pumpa. Šup do protismeru a backy vinogrady..
Štefan skadiaľ vychádzaš a aký čas?
Kolega v práci sa práve dnes vrátil z dovolenky na Sarti. Bolo tam vraj teplo tak akurát, aspoň žiadne extra horúčavy. Iba more bolo kúsok studenšie ako čakal
Detva, plánujeme vyraziť o cca 05:00 ráno, ideme na Salgotarján - Hatván - obehneme Budapest obchvatom ...
Plánovali sme, že sa zastavíme v Subotici v rybacej reštauráci "Tresetiste Riblji Restoran" ale bohužiaľ otváracie hodiny majú až od 12:00, plánovali sme tam prestávku,. Bol som tam pred cca 3 rokmi a robia tam perfektné halászlé, príloha sú široké rezance a slaný tvaroh. Dovtedy, ani odvtedy som lepšie halászlé nejedol, prisahám ... Tak aspoň dúfam, že na ceste späť.
Štefan tak sa na cestu nedáme dokopy, my vyrážame od ZM až okolo 10h. Ja neťahám na jeden raz. Prespíme vo Vranje.
Henry, my prespíme v Negotine, stadiaľ to máme cca 300 km do Toroni. Ale uvidíme, možno sa pôjdeme s deťmi pozrieť aj trochu hore na Thessaloniki do zábavného parku
https://thessaloniki.travel/en/things-to-do/fun-for-all/theme-parks/item/1276-magic-park
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.