téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Ivanb
18:21, 30. 06. 2018

Zdravim. My uz vykupany . More vyborne v Paralii. Postrehy z cesty od Vladicin Han.

Dialnica pokracovala az po Vranje v celku dobre potom je to trosku na dlhsie a pred hranicami zasa dialnica. Hranice v sobotu do MK o 10.00 uplne v pohode do 20 min. obe strany. V MK merali hadam pod kazdym nadjazdom ale treba sledovat obmedzenia a nie sygic. Tempomat sa postaral o ostatne.

Moj postreh z dialnic je ze sme 100rokov za opicami.

Aj ked niektore useky uz maju odzite ale buduju sa nove a stare sa opravuju v celku a nelepia platami ako u nas. O novych usekoch a tuneloch ani nehovorim kde uz Makedonia je.

Jedine co ma rusi su ihličnany a chvojky v stredovom pase tak v MK ako v GR. Neskutocne to zasahuje do 2 pruhu a udrzba na 200km bola jedna jedina.

Poplatky sa vyberaju prechodom cez branu. Tiket som vyberal len 2 x v Srbsku na najdlhsich usekoch.

Ostatne useky hned pri brane platba. 

Prechod cez GR a nasledna cesta do Paralie uplne bez problemov policajtov a preplnenych dialnic.

Prajem vsetkym pekne pocasie na dovolenke a bezstarostnu jazdu na nu a hlavne navrat domov.

P.S. k obchvatu Belehradu.

Za vsetko zdrzanie mozu dva semafory  za tunelom. Na prvom sa zbiehaju dva pruhy do jedneho hadam z celeho Belehradu na dialnicu E75  plus my na obchvate...katastrofa.

 Prietrz z neba co bola aktualne nemyslim ze v tom ma prsty.

Opacne jedine cez centrum.

Aj ked ty oproti isli jedna radost :D


vladott98
22:21, 30. 06. 2018

Ivanb teda na hraničných prechodoch na diaľnici to nieje bohvie co? My ideme 19.7. na Paraliu, ale ideme na noc kvôli malej čiže musíme ísť cez veľké prechody. Neviete náhodou niekto ako to tam býva v noci? Koľko sa čaká / nečaká. Ideme už 2 krát v priebehu 3 rokov, zmena asi nebude veľká okrem tunelov v MK ktoré sa už robili. Teda ideme bez pre spania(šoférujeme dvaja) ako keď sme išli 1 krát. Snáď to bude ok a ak budete mat nejaké akt. Info dajte vediet


Jánoš
09:48, 01. 07. 2018

vladott98  - Asi by som isiel rovno na priechod Kelebija - Tompa, aj ked budes cestovat viacmenej uprostred tyzdna. Pozri si to na mape ci ti zachadzka stoji za to. Niekde v odkazoch su kamery z priechodu HU-SRB, este v Madarsku (za data v EU) si skontroluj kolony na dialnicnom priechode Horgos a podla toho sa rozhodni. Tompa je otvorena nonstop.


bily
07:01, 03. 07. 2018

Mam dve otazky, kde sa da pozriet aktualna situacia na HU-SRB haranici a ked tam pridem vecer o 22:00 kadial sa to da obist.Dakujem


Jánoš
09:06, 03. 07. 2018

bily - pozries si to napriklad tu :)

http://www.somturista.sk/forum/tema/grecko-odkazy-a-linky-na-uzitocne-informacie-pri-ceste-na-dovolenku-67/4

usmernenie kde najdes tie kamery a kadial to obist (TOMPA) je v prispevku hned nad tvojim ... :) :) :) :) :)


Ivanb
12:16, 03. 07. 2018

Ahojte.

Mne pomáhal pri rozhodovani tento link :

https://kamere.amss.org.rs


Nera738
12:53, 03. 07. 2018

Dnes vyzerá ze je kľud 


Markéta
23:27, 03. 07. 2018

Ahoj. Pridavam par postrehov z cesty do Sarti. Prechod v Komarne dobre zdrzanie, chvilu sme sa pomotali vdaka znaceniu obchadzky kvoli uzatvorenemu mostu. Za Budapestou sa rozhodli na zaciatku turistickej sezony robit terenne upravy a kosit, takze sa tiez zdrzite. Srbsko v pohode, aktivny policajti pod mostami, Belehrad cez centrum,prechod cez hory rychly a ak otvoria tu dialnicu co tak skvelo vyzera budeme to mozno robit na jeden zatah. Macedonsko v pohode. Prespavacka na hranici s Gr v casine Ramada s ranajkami a luxusom. Vecera za normalne ceny s restauraciou otvorenou az do 2.00. Vsetky hranice v pohode cez tyzden. Novinka: myto 1,80 hned za gr hranicou. Stastnu cestu vsekym;)


Nera738
02:22, 04. 07. 2018

Koľko stojí noc v Ramade? Vždy tam kukám že raz by to šlo. Cez akú hranicu Hu Srb ste išli? 


galaktiko
06:39, 04. 07. 2018

Ivanb

Super odkaz vďaka. 





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.