téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Štefan77
12:36, 10. 07. 2018

Jánoš - my sme už doma od nedele, ale chcel som dať na správnu mieru moje odporúčanie ohľadom halászlé v Subotici, spomýnal som, že pred pár rokmi som bol v jednej reštaurácii na výborných halászlé a myslel som, že to bola práve reštaurácia "Tresetište Riblji Restoran", zastavili sme sa tam 27.06., halászlé bolo vynikajúce, ale trošku my tam vadila štábna kultúra. Preto som sa teraz po návrate z Grécka pýtal môjho známeho zo Subotice ohľadom reštaurácie, do ktorej nás on pozýval. Dnes sa my ozval a dal info, že sa jednalo o reštauráciu Abraham. Teda preposielam informáciu od neho ohľadom tejto reštaurácie, plus jeho dalšie odporúčania na rybie reštaurácie v Subotici. Pre nás cestovateľov do Grécka môže byť najzaujímavejšie odporúčanie na reštauráciu Vinski Dvor v Hajdukove, ktorá sa nachádza pri dialnici v smere do Grécka. Preposielam odporúčanie známeho originál v angličtine.

"That is restaurant Abraham but they are now on hollyday but you have another restaurat for fish that name is Kapetanski Rit and that is on lake Palić they work or also have a good restaurant for fish that is Vinski Dvor Hajdukovo near to high way to Greece."

PS: V nedeľu 08.07. na ceste domov sme dorazili na hraničný prechod Bački Vinogradi o cca 11:30, čakala nás tam pekná kolóna a odbavený sme boli o cca 13:30


henry_sk
21:55, 10. 07. 2018

UFF, ta info o plnom prechode Bački Vinogradi ma desí...

V piatok ideme z prespania v Belehrade domov. Plánujem byť okolo obeda na prechode Bački...


Štefan77
09:34, 11. 07. 2018

henry - piatok by mohol byť v pohode, predpokladám, že nedeľa je kritická, keďže na hranici stálo aj veľa srbských aút, pravdepodobne smerujúcich do práce do HU, SK, AT ... pred novým týždňom.

V opačnom smere, teda do Srbska čakalo na odbavenie tak 1 až dve autá.


Jánoš
10:31, 11. 07. 2018

Štefan77 - ďakujem :) Ten Vinski Dvor je vlastne po ceste z Bački Vinogradi kadiaľ ja tradične prechádzam, takže vďaka za tip -  24. or 25.7. som tam  :) A možno aj cestou nazad z Grécka :)

henry_sk - samozrejme su to len moje dohady, ale aj ako vyššie píše Štefan77, v piatok smerom domov by nejaké kolóny na Bački Vinogradi byť nemali, skôr opačným smerom. Vracal sa domov v nedeľu a tak ako spomína, vracali sa ľudia nielen z dovoleniek ale aj z víkendu...

to all - aj na základe správy od Ivanb pripomínam a odporúčam, aby ste si mimo EU, to znamená v Srbsku a vo FYROM vypli roaming a mobilné dáta v mobile. Dosť tým ušetríte :) V SRB na každej veľkej benzínke (určite na OMW áno) a myslím že aj na benzínkach vo FYROM je voľná Wi-Fi sieť a tam sa môžete pripojiť a skontrolovať situáciu :)


Nera738
12:43, 11. 07. 2018

Ahojte. Viete poradiť nejaké ubytko v Belehrade? Tento rok sme sa rozhodli prespať na ceste tam aj späť. Tam spíme pri Dorjane a späť by sme chceli v Belehrade.. Odchádzame 26 skoro ráno. Naspäť 6 okolo obeda. 


henry_sk
15:22, 11. 07. 2018

My zajtra spíme v Belehrade, dám potom info. Je to ale za Dunajom, nie v centre.

Apartment EMIR, Igora Vasiljeva 32a, Krnjača, Belgrade


Nera738
18:04, 11. 07. 2018

A cena je aká? 


PistaLM
18:49, 11. 07. 2018

Priatelia, dám len krátky report z cesty na Chalkidiky. Ešte sme na ceste, ale aby som nezabudol. Ideme z LM na dve noci cesta. Prvá noc v Segedine, ubytko super cez booking 

Aqualiget-Apartmanház, 100 m od vstupu do aquaparku. Pre decká super. Majitelka nám poradila hraničný prechod cez Roszke mimo dialnice. Miestni využívajú iba tento prechod. A vedia prečo. Supeeer, dnes dokopy odbavenie 5 min. cca o 10,30 hod. Potom tuuura dialnicami cez Srbsko a dnes večer ubytko guesthouse dokic v Leskovaci. Je to rozdiel, ale dá sa. 130tka po dialnici, štandardne žandari pod mostami. Inak dialnica aj v Belehrade plne a plynule prejazdna.


Rado1
18:54, 11. 07. 2018

Ahojte, my sme cestovali 8.7. s prespanim v Niši, cesta v pohode, na Horgoši zdrzanie 1/2 hodiny . Na druhy den tiez plynuly prejazd az na poruchu na mytnici tesne za srbsko/macedonskou hranicou, trvalo hodinu, kym im nabehol system. Potesilo dokoncenie dialnice cez cele Macedonsko, aj novy usek dialnice v Srbsku. V Grecku mas privital dazd:-(


henry_sk
19:43, 11. 07. 2018

Nera - 33, je to vraj veľký byt 120m2 pre 2+2 na dvoch poschodiach

potom napíšem dojmy





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.