téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Nera738
23:43, 21. 07. 2018

Normálne pôjdeš na Asathalom a potom odbočka BV. 


Nera738
23:44, 21. 07. 2018

Kedy chcete ísť? 


henry_sk
09:15, 22. 07. 2018

Tahu - nájsť cestu späť na prechod Bački je jednoduchá

zbehneš z diaľnice smer Subotica Sever, pokračuješ na Bački a tam už sú tabule ktoré ťa smerujú na prechod Asothalom


tahu
11:00, 22. 07. 2018

Nera - ideme 30.7.

henry_sk - ďakujem, túto radu využijem!


romanca
13:23, 22. 07. 2018

zajtra rano ideme autom grecko - odchod planujem okolo 5:00 od senca, v prvy den nocujeme v leskovaci, potom druhy den leskovac - psakoudia, kde mame ubytko. teraz zvazujem, ako uchopit kriticke miesta - okolo budapesti a potom hranicny prechod, ci sa nevykaslat na horgos a neist radsej po M6 a cez prechod Bajnok .. to sa zrejme musime rozhodnut pri budapesti ... niekde som mal odkaz na stranku, kde boli priebezne aktualizovane cakania na hranicnych prechodoch z madarska, ale to neviem teraz najst - nemate to niekto v bookmarku?


henry_sk
23:04, 22. 07. 2018

romanca: je to aj v odkazoch

http://www.police.hu/en/hirek-es-informaciok/hatarinfo

https://kamere.amss.org.rs/

Šťastnú cestu.


bily
13:44, 23. 07. 2018

Tak sme tu :) nic moc, vychadzali sme o 18:00 v nededelu pozeral som kamere Horghos kde bolo do 10 aut tak som isiel, no uz akosi som opmenul  madarsku stranu kde bola kolona 2-3 hodiny, isiel som pruhom pre buse ako turci, takze len hodinka a pol. Srb —Macedonsko hodina a Macedonsko-Gr cez pol hodiny. Na volrvorou som prisiel okolo 10:00 ale isiel som vsade +30 aj v Srbsku. Nikto nic nemeral. 


Nera738
14:18, 23. 07. 2018

Tak už len užívaj. Daj si mythos aj za mňa. 


petpov
16:27, 23. 07. 2018

Tak dva týždne zase ubehli ako zbesilé...včera sme dorazili domov. Tohto roku to bolo s Stavrose. Nikde v grécku som nezažil tolko komárov :) Priechod do Srbska sme toho roku zvolili po prvý raz Tompu. Cestou tam to trvalo 15 minút a cesta späť srbi 3 minúty a maďari 40 minút. Samozrejme som sa zaradil do radu kde bol mladý snaživec. Prvý raz za cestovatelskú karieru som okrem kufra musel otvoriť aj jednu z tašiek. Bola to tá v ktorej boli potraviny, koreniny atď. čo nám ostalo.Nešiel pochopiť čo sú v rezance do polievky :) Nabudúce to bude kvôli dlhšiemu prístupu po okreskách zase Bački-Vinogradi, aj ked v nedelu pri návrate okolo 11-tej tam stojíme hodinu v kilometrovom rade. Neviem po čo srbi chodia v nedelu do maďarska.

Ako som už dal info, Dojran v absolútnej pohode aj cez festival. Noclah tam v Leskovaci Hotel Groš a cestou späť Svilajnac hotel Talija (pridal som to aj do vlákna ubytovanie....) Navigácia po reštarte pozná novú dialnicu vo FYROM.

Tak....je načase začať hladať destináciu kde sme ešte neboli.... :) Radi máme pláže kde sa dá šnorchlovať...také ktoré končia skaliskami...vlastne takmer všetky sú také...nie?

Pozdravujem všetkých.


romanca
20:22, 23. 07. 2018

toto pisem v leskovac. napokon sme vyrazali z bratislavy o cca 6.00 rano. napokon som sa rozhodol pre ceste cez m6 v madarsku a prechod bajmok. pri budapesti sa to ukazaľo ako prezierave rozhidnutie lebo na m0 zacinala zapcha akurat za odbockou na m6. samotny prechod bajmok na mna urobil dojem. buda postavena z lesenarskej trubiek, srb policajt 5 mi ut telefonujuci a ignorujuci vsetkych cakajucich, na srbskej strane stavaju novu colňicu a tak medzi madarskom a srbskom cesta vedie cez stavbu. casovo to bolo nakoniec do 15 minut ale pre deti, ktore este nic podobne nevidelinto bol silny zazitok.  celkovy dojem z tejto trasy pokazil aj waze, ktory objavil nejaku madarsku cest 5. triedy po ktorej to bolo urcite o par minut akoze kratsie a tak sme sa natriasali ano na krave. celkovo to bolo po zjazde z m6 na m9 asi 2 hodiny po okreskach az po a1 v srbsku. ale orezili sme, cakanie na horgosi bolo asi dlhsie.





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.