Ahoj, tak mi tento rok plánujeme opäť dovolenku v obľúbenom Stavrose v termíne od 23.8. na minimálne 14 dní. Včera som kontaktoval poskytovateľa ubytovania, ktorý mi uviedol , že žiadnych migrantov tam nemajú ale , že najbližšie dni ukážu ako sa to bude vyvíjať ďalej. No ja dúfam aj on, že všetko bude OK. Cestu plánujem ako vždy Maďarsko, Srbsko, Macedónsko. Minulý rok sme migrantov stretli iba v Maďarsku pri návrate v tom ich tábore a ako šlapali popri diaľnici. Ako sledujem média tak balkánska trasa je už prakticky uzavretá, tak cesta by mohla byť v pohode.
Až pri konci dovolenky sme sa dozvedeli, že je tam údajne požičovňa 4koliek, tak tohto roku by sme nejaku potrápili po okolí Stavrosu
Jozef, vitaj :)
Laci, pekne fotocky. Neviem ci toto uz nepoznas, mensia inspiracia pre teba, kedze mas namierene do tejto oblasti, no a samozrejme nielen inspiracia pre teba.
Podakovanie spravcovi / zriadovatelovi tychto stranok. Teraz je to parada (y)
Presunul som sem aj odkaz na prijemny "virtualny" let vrtulnikom okolo greckeho pobrezia. Prostrednictvom tohoto odkazu si mozete pozriet nielen staticke fotky vasich oblubenych letovisk :)
jozo. - my som to rovnako tak riesili s mincami a manzelka zapisovala sumy. V letovisku sme podľa poznámok spravili mincovku a pri jazde späť mi už pred príjazdom k mýtnici podala potrebnú sumu
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.