téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Sotep
14:49, 02. 02. 2020

macko  - skus pozriet ubytovanie cez nikana.gr. Ja som cez tuto stranku vyhladal ubytovania, dal ich do  googlu a priamo napisal majitelovi ubytovania. Dva z dvoch mi napisali, ze v mojom termine maju volne 27.7. - 3.8. Tak som si jedno zarezervoval. Nie v Sarti, ale v Sykii, co je trosicku juznejsie. Bude to nasa prva zahranicna dovolenka od kedy sme manzelia a mame deti (8 a 11 rokov). Tak dufam, ze vsetko dobre dopadne. 


Jánoš
06:44, 03. 02. 2020

Zwallace - naco tu davas sproste spamove informacie o zarabani si a zvlast ked sa to ziadnym sposobom netyka Grecka ???

Tieto stranky maju nejakeho admina, alebo to tu zarastlo burinou a nikoho nezaujima co sa tu deje? Stara sa niekto o tieto stranky ??? 


Jánoš
06:52, 03. 02. 2020

Sotep - aj tak dobra volba. Niekde som tusim daval nejake fotky z dovolenky 2018, ked sme prave boli v Sykii. Popri mori, ak idete autom, sa dostanete na par peknych plazi, my sme najradsej chodili na plaz Valti - prijemny vstup do mora, dobre parkovanie pri Taverne ktorej majitel bol fajn a slnecniky a lehatka boli v cene konzumacie :)

plaz Valti


František
21:04, 03. 02. 2020

Ahojte všetci!

Počas uplynulých mesiacov som sem-tam sem nazrel, kedy sa začnú kuť plány na leto. A kukám, že už sa pomaly niečo deje. Však jar je už za oknami....

Niečo som už ukul aj ja a idem zbierať skúsenosti a rady.

Bol niekto z vás v Psakoudii? Zohnal som tam jedno celkom pekné ubytko,ale info o pláži a okolí je dosť málo...

Vďaka


vladofe
12:32, 04. 02. 2020

Čaute. Možno to tu niekde je dostal som sa na túto stránku iba dnes a čítal som iba niekoľko blokov a chcel by som sa opýtač či si v Grécku rezervujete ubytovanie dopredu alebo idete tzv. "na blint". Páči sa mi mestečko Polychrono na Chalkidikách. Viete niekto ako to tam funguje? Môžete mi poradiť? Ďakujem.


Sotep
18:35, 05. 02. 2020

Janos - dik za tip na plaz, cital som tvoj prispevok o Sykii, viacmenej si ma inspiroval k vyberu tejto lokality. V akom stave su cesty ku plazam, je tam asfalt, ci polna cesta? Mam auto s nizsim podvozkom, tak aby som sa ku plazam dostal. Chceme vyskusat viacero plazi.


Jánoš
08:20, 12. 02. 2020

sotep - cesta v okoli Sykie k plazam je uplne v pohode. strieda sa asfalt, beton, dokonca taka akoby zamkova dlazba. Prechadzas popri mori bez zdolavania terennych prekazok. Pozriem ci mam nejake fotky ktore by viac ukazali okolie.


Michal K
17:05, 12. 02. 2020

Dobry den..rad by som sa opytal, ak mate skusenosti, ake su cesty a hranice v nedelu..chcel by som ist na Sarti 19.7., co je nedela..ci radsej sa mam vybrat az v pondelok? Dakujem za odpoved


Berry
21:18, 12. 02. 2020

Ahojte, do Grécka (ostrov Thasos) sme cestovali autom pred 2 rokmi - cca okolo 20.7, práve keď v Nemecku začínali prázdniny a takmer "celý" Balkán sa presúval domov. Z SK (Nitra) sme vyrazili v sobotu skoro ráno, SK-HU hranice boli úplne v pohode, na hranici HU-Srbsko sme čakali cca 1 hodinu. A aj to len kvôli tomu, že sme sa zaradili a pokojne sa posúvali v našej rade a pozorovali ako to robia balkánci :-). Všetci sa predbiehali, krížili si vzájomne cestu, horkokrvne vykrikovali atď. Skratka - taký balkánsky kolorit :-) V Srbsku bola v sobotu dosť hustá doprava a na 2 miestach sme si aj postáli v zápche, ale my sme si v Srbsku (po cca 600 km od domu) urobili prestávku v meste NIŠ a toto na 100% doporučujem. Mesto síce nič moc (malé centrum s pevnosťou), ale za super večeru a oddych pred ďalšími cca 600 km to stálo. Ubytko sme mali booknuté dopredu - celý byt (2-izbový) s parkovaním "vo dvore" za cca 25e / noc. Na cestu do Grécka sme potom vyrazili v nedeľu ráno - cca okolo 8:00 a hranice aj cesty boli úplne v pohode, takmer prázdne - bolo to výrazne lepšie ako v sobotu! Nikde sme nestáli viac ako 5-10 min. a to sa v Macedónsku aj Grécku platí mýto v hotovosti a mýtnice sú tu dosť nahusto. Pridávam 2 foto "preplnených" macedonskych a gréckych ciest v nedelu uprostred letnej sezóny :-) Cestou domov sme mali zastávku až na 2 noci v Skopje. Z Grécka do Skopje sme cestovali v piatok poobede a naším smerom to bolo úplne bez áut, smerom do Grécka išlo dosť veľa áut. Zo Skopje domov sme odchádzali v nedeľu večer a cestovali v noci. 


Martin1981
09:14, 14. 02. 2020

caute,Poprosim Vas ake boli ceny jedla na Thassose a Sarti v roku 2019,dik za info





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.