téma: Čo hovoríte na SomTurista.sk

Pridať odpoveď
MarkoRuman
19:16, 18. 09. 2013
Radi by sme od Vás počuli, čo Vás zaujalo na našom portáli, čo naopak nie, čo Vám tu chýba a jednducho čo Vás napadne keď sa povie SomTurista.sk

Jaso
19:52, 16. 02. 2014
Trošku neprehľadné, ale to je asi otázka zvyku. Cestovateľov, t .z. turistov neregistrujete tak, aby som si mohla napríklad pozrieť profil toho, kto pridal fotky, recenzie a podobne ? Kde je mapa ? Je pri mojom profile ? Keď bude portál plnší, budem vedieť, ktoré recenzie, diskusie a podobne boli nové ?

MarkoRuman
19:59, 16. 02. 2014
dakujeme za nazor, pracujeme kazdy den na vylepseni portalu. Neviem, čo presne myslíš tou prvou otázkou, každý cestovateľ má vlastný profil, kde má všetky svoje fotoalbumy výlety a podobne. Akú mapu myslíš? Keď tú, kde s=u vyznačené navštívené miesta tak tiež ju nájdeš vo svojom profile, konkrétne na úvodnej stránke. Novinky sú zatiaľ len tak stroho na úvodnej stránke portálu, avšak pracujeme na tom :)

MravecSK
01:32, 17. 02. 2014
Vsetko fajn, a ako bolo spomenute vyssie, troska v tom mam chaos,ale snad sa to poda ;) Vo fotoalbumoch by bolo fajn, ak by sa dali usporiadat fotky priamo v albume... :)

MarkoRuman
17:07, 17. 02. 2014
na usporiadavani pracujeme :) a v tej neprehladnosti mate nejake konkretne problemy alebo tipy na zlepsenie? zatial mozno pomôže inštruktážne video k súťaži http://www.youtube.com/watch?v=s8JjyWNqLZs

MravecSK
22:09, 17. 02. 2014
Nic konkretne zatial,je to len taky prvy dojem, casom ked to uz budem mat naklikane tak bude aj nieco konkretne. :) Videjko pozrem ;)




Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.