téma: Izrael/Palestína

martin_a
16:31, 24. 07. 2016

Ahojte :) chcel by som sa opýtať tých z vás, ktorí ste navštívili Izrael: na koľko vás to celé vyšlo? Či už ste šli s cestovkou alebo bez. Taktiež by ma zaujímali kontroly na letisku, hlavne či je problém, keď neviem až tak dobre anglicky? Niekde som čítal, že majú aj pripravené kartičky s otázkami v češtine. Bol niekto z vás aj na palestínskom území? nemali ste s tým nejaké problémy? platili ste niečo na checkpointoch? išiel niekto z vás aj úplne sám? a zaujímali by ma aj nejaké vaše postrehy ;) ďakujem


MravecSK
23:34, 22. 02. 2017

Cauko, predpokladam ze si uz bol :D Ak este planujes, napis PM :)





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.