téma: Spoľahlivosť autobusovej dopravy na gréckych ostrovoch

Pridať odpoveď
tomas657
19:50, 20. 01. 2015
Dobrý deň, vie mi niekto prosím poradiť grécky ostrov so spoľahlivou miestnou dopravou (autobusy). Na ktorom ostrove je doprava ako tak spoľahlivá? (= jazdí pravidelne a viac menej načas a dá sa ňou dostať na čo najväčší počet miest na ostrove) Mám skúsenosť s talianskym ostrovom Ischia a na tom autobusy viac nechodili ako chodili a ak aj chodili, tak s pol alebo aj jedno hodinovým meškaním... tomuto by som sa chcel v grécku vyhnúť :) Ďakujem za reakcie.

Jánoš
23:05, 20. 01. 2015
:) na pravidelnosť autobusovej dopravy v Grécku sa môžeš spoľahnúť najmä v tom, že pravidelne mešká. :) Nezabúdaj, je to Balkán a hlavne spôsob života a mentalita - klídek, pohoda, tabáček :) My sme síce v GR boli zakaždým vlastným autom, no zaregistroval som tam aj autobusy, aj autobusové zastávky :) Ale vážne - napríklad na ostrove Thassos, kde sme boli aj minulý rok dovolenkári využívali miestne autobusové spoje pri cestovaní po ostrove zo strediska do strediska. Pokiaľ si dobre spomínam, nebolo to ani drahé. Prikladám link na stránku, kde si autobusové spojenia môžeš vyhľadať. http://www.travelinfo.gr/bus.htm

Jánoš
23:12, 20. 01. 2015
ešte toto - tu nájdeš asi to, čo potrebuješ - http://www.greeka.com/greece-travel/buses/




Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.