téma: Nová verzia SomTurista.sk - vaše názory a pripomienky

MarkoRuman
18:32, 19. 07. 2017

Ahojte turisti,

ako ste si možno všimli, naše logo sa mierne zmenilo a z popisku "vo výstavbe" je v ňom od včera "BETA".

To znamená, že všetky funkcie, ktoré sme plánovali sú na portáli naprogramované a aj otestované. Je jasné, že množstvo chybičiek sa vždy nájde na ktorých samozrejme deň čo deň pracujeme.

Toto vlákno slúži na vyjadrenie vášho názoru. SomTurista.sk je určený výhradne pre cestovateľov a turistov samotných, preto ich názor je pre nás najdôležitejší. Bol by som veľmi rád, ak by ste sa o portáli vyjadrili čo najpodrobnejšie. Čo sa vám páči, čo naopak nie? Čo by ste urobili inak? Ktoré funkcie sa vám páčia a ktoré nie? Čo vám tu chýba? Príde vám portál užitočný? A akýkoľvek ďalší komentár, čo vás napadne mi sem prosím napíšte, na pripomienky určite budeme reagovať a tie konštruktívne určite zapracujeme.

Ďakujem veľmi pekne vopred za každú správu :)





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.