téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Pajtyi
08:10, 07. 07. 2019

Toto je nase vcerajsie kupanie v 30km vzdialenej Leptokaryi.More priezracne ako z rozpravky.Je tam velke parkovisko priamo pri plazi.Dnes pojdeme skusit Nei Pori.


macko
08:30, 07. 07. 2019

Ano ideme autom 4.8. z PO. Tak to more Pajtyi ziadna slava. Okrem Bulharska som take nikde nevidel. Ubytko mam cez Booking, nakolko ideme do GR 1x. Inac sme vsade chodili na blinda a nebol problem si najst nieco. No do 21.7. mam este moznost zrusit ubytko v Paralii, tak budem musiet najst zadne vratka aj inde. Viete dat tip na ktoru oblast sa este oplati kedze tam mate toho dost zbehane. 


Pajtyi
08:52, 07. 07. 2019

Macko my kazdorocne chodime do bulharska uz sme tam boli asi 8x a my zas tam sme nezazili take riasy ako tu v Paralii.V bulharsku jediny krat sme zazili riasy pocas 2 dnoch ked bolo po dazdi.Ale zas vcerajsie kupanie v Leptokaryi potvrdilo ze tu v grecku tam kde niesu riasy je more priezracnejsie ako v bulharsku


Nera738
13:32, 07. 07. 2019

Macko ak je možnosť to zrušiť tak to zruš. Vy eraj na chalkidikoch alebo Thassose.  Pripadne hore stavros, olimpiada. Tam nebudete sklamaný. A Grécko si určite zamilujete 


petbab
18:11, 07. 07. 2019

Ahoj, my sme vyrazili dnes rano z Presova. Cesty boli uplne v pohode, sli sme cez Roszke-Horgos, zdrzali nas tam 20 mimut, po piatej sme dosli do Leskovacu. Rano vyrazame do Asprovalty.


JanTN
20:33, 07. 07. 2019

Odporúčam  na istotu Sarti 3 krát, Neoi Poroi 2 krát,Thasos2 krat. Korfu 2krat okeď  máš auto tak  prejsť celý ostrov, je dobré vedieť kam,  nájdeš aj tam jednu pláž s riasami to je len jedna pláž z x pláži na ostrove alebo pláž kde je vždy chladnejšia voda ako na ostatných. Grécko je top destinácia z krajín  na ktorých som bol, príjemní ľudia.

https://www.eea.europa.eu/sk/highlights/hodnotenie-201evyborna-kvalita-vody201c-ziskalo


Nera738
02:47, 08. 07. 2019

Ja 2 l diesel nový Koleos. Thasos a spať 8.5l


VITO PO
09:01, 08. 07. 2019

Ľudkovia, no čo tak čítam debaty o čistote mora, tak sa nestačím diviť. Proste v "živom" mori sú aj riasy a je jedno kde to bude. Ak je daná pláž "otočená" smerom odkiaľ zvyčajne fúka vietor a idú morské prúdy, tak je veľká pravdepodobnosť, že skôr či neskôr sa nejaké riasy objavia. Zvyčajne ich ale more vyhodí na breh, kde už potom záleží na správcovi pláži ako s nimi naloží. Pokiaľ nemám chemický rozbor tak si neodvážim povedať nič o čistote mora nikde. A nie nadarmo sa volá čierne more čierne. Nazvali ho tak samí starovekí gréci, keď expandovali po pobreží a zakladali mestečká ako Sozopol, Nesebar či Varnu. Mne napríklad na Thassose na západnej strane vadilo to, že síce super priezračné,bez vĺn,  plytké a teplé more, ale samý morský ježko. A preto nenapíšem, že Grécko nikdy viac, pretože sme prešli o pár km ďalej a nebol tam ježko ani jeden. Na východnej strane sme si našli krásnu zátoku, kde síce bola kamienková pláž, ale parádne vlny, kde sme si to užili do sýtosti. Takže človek sa vie pri výbere lokality spáliť všade. Pri objednávke cez cestovku je to potom ťažšie so zrušením ubytovania a odchodom niekam inam, ale aj to patrí k životu a ak je človek vlastným autom, nie je to neriešiteľný problém. Takže užite si všetci slnko, more či cestu. 


Jánoš
09:51, 08. 07. 2019

Poplatok za diaľnice v Srbsku jedným smerom. Kúštik podraželo oproti minulému roku, no zasa na druhej strane diaľnica je kompletná.


macko
12:53, 08. 07. 2019

A mate niekto aktualne spocitane co ste uz boli na Olympskej riviere co stoji cesta tam a spat za dialnicne poplatky?





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.