téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
laci
12:47, 30. 10. 2015
Budúci rok opäť, ak financie dovolia, ale už vyrazíme cca okolo 02.00 resp 03:00 h

Jánoš
11:36, 28. 02. 2016
Ahojte vsetci :) to LACI - aspon takto dodatocne vdaka za info z cesty :) to ALL - tak sa k nam pomaly zakrada jar a myslim ze vacsina z vas uz vo velkom planuje alebo dokonca uz ma naplanovanu dovolenku na leto. Verim, ze aj napriek tomu co sa deje momentalne na balkane v suvislosti s imigrantmi, vela z vas neda na Grecko dopustit, rovnako ako ja. Takze - kedy, ako, kam a s kym ??? :) Uvitam a myslim ze nielen ja, vsetky vase informacie suvisiace s dovolenkou v tak nadhernej krajine ako je Grecko. Prosim najma tych, co uz planuju vycestovat skor, este pred prazdninami, nech nam sem napisu kazdu zaujimavu informaciu :) My sa tento rok chystame hned na prelome juna a jula dolu na juh, tentokrat do Ouranopoli. To je mestecko na "tretom prste" Chalkidik a lezi takmer priamo na hranici s mnisskou republikou na poloostrove Athos. Cestu zatial planujeme cez HU, SRB, FYROM a GR. Samozrejme stastie praje pripravenym a tak do zalohy planujem aj trasu cez HU, ROM, BG... Jednak clovek nikdy nevie a jednak uz som cital nazor, ze z vychodu SK to nie je az taka tragedia absolvovat tuto trasu... Tesim sa na vase info a prispevky :)

ramina8
20:45, 02. 03. 2016
Dobry deň p.Jánoš.Prvý krát chceme isť do Grecka autom.Prosim mozete nám odporučiť nejakú dobrú destináciu ,čo sa ubytovania týka. A prosim aké je more?Sú tam medúzy? A pláže aké sú? Dovolenku máme od 4 júla.Bola by som rada keby ste mi napisal na email ramina8@azet.sk alebo poslal nejakú stránku alebo prospekty.Za ochotu velmi pekne ďakujem.

Jánoš
20:16, 05. 03. 2016
Ahoj, tesim sa kazdemu zaujmu o tieto riadky :) Kedze nie som zastupcom ziadnej skupiny ci cestovnej kancelarie, nemam k dispozicii prospekty len svoje zazitky a skusenosti. Cele toto vlakno je o tom a je nielen o mojich zazitkoch ale aj o skusenostiach inych :) Mojou srdcovkou je Thassos, tam sme boli viackrat. Mnohymi ospevovana Lefkada mna nenadchla, prijemne bolo aj dolu na Peloponeze, aj na Olympskej, aj na Chalkidikach aj v okoli Asprovalty. Tento rok skusime treti prst Chalkidik, konkretne Ouranopoli. Na Kassandre v Polichrone aj Sithonii v Sarti sme boli. Obidve destinacie mozem len odporucat. No a pokiaj to nestaci, ujo Google poradi, staci zadat vhodne klucove slovo ;) Kdekolvek sa vyberiete, urcite budete spokojni. Pokial ste dobrodruhovia vyberte sa na blind, pokial stavite na istotu vyhladajte si destinaciu i ubytko na www.booking.com alebo vyuzite ponuku niektorej cestovnej kancelarie, vyberte si tam termin a destinaciu a zvolte individualnu dopravu. Drzim palce a prajem stastny vyber :)

laci
10:31, 09. 03. 2016

Ahoj, tak mi tento rok plánujeme opäť dovolenku v obľúbenom Stavrose v termíne od 23.8. na minimálne 14 dní. Včera som kontaktoval poskytovateľa ubytovania, ktorý mi uviedol , že žiadnych migrantov tam nemajú ale , že najbližšie dni ukážu ako sa to bude vyvíjať ďalej. No ja dúfam aj on, že všetko bude OK. Cestu plánujem ako vždy Maďarsko, Srbsko, Macedónsko. Minulý rok sme migrantov stretli iba v Maďarsku pri návrate v tom ich tábore a ako šlapali popri diaľnici. Ako sledujem média tak balkánska trasa je už prakticky uzavretá, tak cesta by mohla byť v pohode.  


Až pri konci dovolenky sme sa dozvedeli, že je tam údajne požičovňa 4koliek, tak tohto roku by sme nejaku potrápili po okolí Stavrosu


laci
10:44, 09. 03. 2016

Výlet k neďalekým vykopávkam


laci
10:49, 09. 03. 2016

PlážPláž

Ranná káva po príjazde Ranná káva po pr=ichode


Jánoš
19:03, 09. 03. 2016

Jozef, vitaj :)

Laci, pekne fotocky. Neviem ci toto uz nepoznas, mensia inspiracia pre teba, kedze mas namierene do tejto oblasti, no a samozrejme nielen inspiracia pre teba.

http://volvipress.gr/cz/


Jánoš
19:15, 09. 03. 2016

Podakovanie spravcovi / zriadovatelovi tychto stranok. Teraz je to parada (y)

Presunul som sem aj odkaz na prijemny "virtualny" let vrtulnikom okolo greckeho pobrezia. Prostrednictvom tohoto odkazu si mozete pozriet nielen staticke fotky vasich oblubenych letovisk :)

http://www.tripinview.com


laci
07:08, 10. 03. 2016

jozo.  - my som to rovnako tak riesili s mincami a manzelka zapisovala sumy. V letovisku sme podľa poznámok spravili mincovku a pri jazde späť mi už pred príjazdom k mýtnici podala potrebnú sumu





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.