téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Zuzika77
09:23, 20. 08. 2020

Aj my cez Macedonsko, hranica úplne prázdna všade, nešli sme cez Horgoš , ale pre istotu Tompa, boli sme jediné auto,  tam nám premerali teplotu, dostali sme mapku na ktorých pumpách môžeme stáť pre tranzit cez Maďarsko, takže naša cesta z Toroni trvala 14 hod, aj to len kôli Thesalonikom, kde boli kilometrové kolóny kôli havárii


marosponti
10:11, 25. 08. 2020

Letecky sme dorazili, 20.8.2020 na Zakynthos. Vsetko v pohode, greci nas s manzelkou testovali pri vychode z letiska. Ale nie kazdeho, asi tak polovicu neviem podla akeho kluca. Zdrzanie 5 minut. Sme tu piaty den, tak asi testy boli ok. Nikto sa neozval. Pocasie, vzduch 31az 33, voda 29, stale Jasno. Ludi na moje prekvapenie je tu dost, domaci hovoria, ze asi polovica ako byva o takomto case. Vraciame sa 3.9.2020.Je tu fantasticky. Co bude neriesim. 


JaroMT
19:47, 25. 08. 2020

Uzivaj, v tichosti zavidim...Boli sme cez vikend v Piestanoch a objavili sme tam tavernu. Tak aspon na chvilu sme zazili tento rok kusok greckej atmosfery....


marosponti
13:11, 31. 07. 2021

Konečne nejaké informácie, chystáme sa dve obytné auta do Grécka od 26.8.2021 do 15.9.2021. Ešte stále nemáme určené kde sa budeme pohybovat. Privítame informácie každého druhu, Covid opatrenia, hraničné prechody, a iné. My budeme z cesty tiež priebežne informovať. 


marosponti
10:21, 12. 08. 2021

Rad by so poprosil Luciaqa, aby dal na fórum informácie z cesty na Sarti, hlavne hraničné prechody a kontroly Covid opatreni. Ďakujem. 


Korytnak
12:33, 18. 08. 2021

kedze je toto forum evidentne mrtve, tak doporucjem FB skupinu Autom do Grecka, kde najdete denne niekolko uzitocnych informacii : https://www.facebook.com/groups/208344219736004/

Upozornujem, ze okrem uzitocnych informacii sa tam dozviete aj plno informacii od promovanych politilogov, epidemiologov a komplexnych odobornikov na vsetko z vysokej skoly zivota, ale to treba brat ako dan za tie informacie :)


Jánoš
14:05, 02. 09. 2021

Suhlasim, bohuzial uz davno toto forum umrelo a nielen kvoli tomu, ze vela ludi tu informacie len cerpalo a malo ich sem pisalo. No bohuzial je to tak aj na FCB ci aj na inych forach.

V kazdom pripade sa tesim, ze urcite sa najdu ludia, ktorym toto forum poskytlo vela uzitocnych informacii a rovnako sa tesim tomu, ze som k tomu mohol prispiet aj ja :)

Vsetko dobre :)


mmpjerry
17:44, 06. 12. 2021

Škoda, že to umrelo kvôli adminovi, lebo veľa ľudí tu čerpalo, takže väčšina prešla na uvedený Facebook. Viackrát som sa pokúšal dať sem info z cesty a nejaké postrehy. Každopádne dovolenka v Sarti vyšla perfektne a cesta vďaka vám všetkým tiež. Prespávali sme cestou aj tam aj späť a každému odporúčam, hlavne s deťmi. Hranice tam všetky v pohode, vyhnite sa dialnicnemu horgosu, tento rok tam veľa ľudí strávilo viac ako 10 hodín. Nikto nič nechcel. Späť sme vyhoreli na Backi Vinohrady a po pol hodine bez pohybu sme točili na starý prechod Horgos 2. Mať auto v okolí Sarti je super, veľa krásnych pláží do 15 km hore dole. Každý deň sme niekde boli. Viem dať tipy ak by niekto chcel. Cez leto asi Repete, lebo deti nikam inam nechcú ísť a popravde ani my dospelí. More, teplo, pláže, mesto, ľudia a aj ceny sú tam super.


ihorsa
15:46, 16. 04. 2022

Ahojte.Tento rok Sithonia.Už netreba vypisovať PLF a budú zrušené aj "iné radosti" koronové. Mrzí ma cena nafty v MK (teraz 80 MKD), ale lepšie ako v SR...Zistil som, že pomerne veľa domčekov je už obsadených. Srbské cestovky sa už dávnejšie rozbehli. Pozdravujem všetkých cestovateľov autom do GR.


Davos111
06:16, 19. 05. 2022

Zdravim, skoda tejto stranky(cela zaspamovana)ja nie som na facebooku takze toto bolo v minulosti pre mna jednine miesto kde cerpat "zive"skusenosti. Ja som bol druhy majovy tyzden v skopje na tyzdnovu dovolenku,skusili sme si cestu nakolko v july ideme opat na Sarti do grecka (po ceste budeme spat na Dojrane v Macedonsku). Cesta do Skopje ubiehala super,cesty su prazdne no i tak cestou do SRB sme isli v nedelu,prechod okolo 14.00 zdrzanie na Horgos II hodinu,cesta spat taktiez v nedelu prichodna Horgos II 10.30 do 12.30... :( Aplikaci watchborder ukazovala Backi vinogrady 180minut, horgos I 160minut. Momentalne policajti moc nemeraju,celu cestu po dialniciach tempomat na 150km. Jedine miesto kde meraju je v blizkosti subotice v smere na HU pred poslednou mytnou branou. V SRB od subotice na novy sad je vela dialnicnych usekov zuzenych a ak to nespravia do sezony tak to bude dalsie zdrzanie. Cena PHM(benz.95) v SRB okolo 1,50€, Macedonsko 1,47€. Takze najlacnejsie momentalne vyhadza tankovat v HU,ale samozrejme vsade lacnejsie ako u nas...





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.