Boze do Sarti vyrazame o 2 tyzdne, dufam ze to nenarobi skody tam, ubytovani mame byt 60 metrov od plaze. Snad uz vide slniecko...
Dobry, pisem zo Sarti. Nic tu nie je zaplavene. Nemusite mat obavy, neviem ako v inych letoviskach ale Sarti je OK. Ano vcera tu prsalo od obeda do cca 18.30. Je tu kopa slovakov a vsetci sme ok. Dnes svietilo slnko a vsetci boli pri vode :)
Na mýtniciach v Srbsku vyčkávajú policajti na hriešnikov, ihneď za rampou odchytávajú.
Už sú pomenené tabule, takže všade na diaľnici 130. Nastavil som 129km/h podľa GPS a v pohode.
meryzabeth a vsetci co sa chystate do Sarti. Odporucam link na live kameru priamo v Sarti, ktory som hodil sem:
Vyuzival som to na sledovanie ako tam je :)
Zdravim. Dnes sme vyrazili o 10.30 z NZ a prespavame vo Vladicin had.
Cesta ok , povodne prechod Horgos sme zmenili na Baski vinogradi 30km pred hranicou zo SRB.
Takze 13.30 hranica Baski 1 auto , nase. Horgoš 4 rady podla kamery od nevidim po nevidim.
Takze super volba.
Druha volba ale zla ze som nepocuval sigic a nesiel som cez centrum Belehradu.
Obchvat 1 h. zdrzanie.
Zajtra popisem dalsie info . Zatial sa majte a stastnu cestu.
IvanB - vdaka za info :) tesime sa na dalsie.
Aj podla skusenosti IvanaB odporucanie pre ostatnych. Nedajte sa zlakat obchvatom Belehradu. Je nedokonceny a je zapchany kamionmi, ktore cez centrum nemozu. Cez centrum aj v najvacsej spicke prejdete takmer plynulo vdaka zelenej vlne na semaforoch. Drzte sa v celkom lavom alebo druhom zlava pruhu a prisposobte jazdu domorodcom, pozor na myšičkárov. Je tam sice povolena 80 ale vsetko to fici 90 - 100 a ste sucastou prudu rieky :) Za tie roky som inak ako centrom Belehradu nesiel.
Potvrdzujem. Obával som sa ísť v stredu okolo 15-16h centrom Belehradu.
Ale v pohode, iba chvíľkové zdržanie na miestach napojenia výpadoviek, inak sa šlo 80-100km/h
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.