téma: Cesta do Grécka vlastným autom

Pridať odpoveď
Jánoš
10:29, 14. 07. 2019

Fero a Pišta toto je vlakno kde sa bavime o ceste autom do Grécka !!! pokial chcete debatovat o Albansku, presunte sa do spravneho vlakna alebo si zalozte nove o Albansku. 

Zaroven prosba pre vsetkych. Aj vdaka otravnym ponukam na kupu pasu a podobnych hovadin, ktore admin nemaze, je to tu zasvinene tak, ze sa tu uz neda vyznat. Ja nie som vlastnikom tychto stranok. Nemam patent na rozum, snazim sa tu len odovzdat svoje skusenosti a spolu s vami vsetkymi, co tu prispievate ZA CO VAM UPRIMNE DAKUJEM sa snazime ulahcit nam vsetkym cestu na dovolenku. Verte mi, uz niekolkokrat som mal chut kvoli tomu neorganizovanemu bordelu odist stade, no tesim sa tomu, kolko z vas tu prispieva a odovzdava informacie dalej. Prosim, kym tu polozite nejaku otazku ci zalozite nove vlakno, sledujte co tu je a snazte sa neduplikovat temy a nepisat prispevky tam, kde nepatria.

Verim, ze admin podnikne nejake kroky k sprehladneniu tohoto fora, myslim, ze sa mu o takej navstevnosti ani nesnivalo, takmer stvrt miliona navstev je myslim dost. Viem ze existuju stranky o cestovani aj do Grecka s vyssou navstevnostou, no na niektore sa uz ani nedostanete...

Dakujem vam vsetkym. 


petpov
12:33, 14. 07. 2019

Ahojte, hlasim sa z Elia Nikiti na Chalkidiki. Prišli sme sem v piatok, cesta prebiehala všade hladko. Bački Vinogrady cca 10 minút, Belehrad ako nôž maslom. Prespali sme ako minule v Svilajnaci. Po zhodnotení situácie na dialnici sme to vzali cez Evzoni aj ked bol plánovaný Dojran. Tiež to trvalo 10 minut. Ubytko v krásnom prostredí, vlastná pláž....no a v stredu okolo pol jedenástej večer prišla pokalypsa. Také peklo som ešte nezažil, trvalo to pol hodiny. Druhý deň akoby nič, slniečko :) 30 hodín sme boli bez elektriny, voda v rezervoári tiež už na minime. V okolí poválané a polámané storočné borovice. Dnes je škaredo a prší ale vypadá že večerom sa to rozíde.


JanoPO
12:34, 14. 07. 2019

Vourvorun na Sithonii, Nikiti, tiez bez nasledkov po burke. A tam kde bola burka už poopravovali čo trebalo...

Táto čast Chalkidiki je ok, zajtra od chadzam do Polychrona, tak ak by tam bolo niečo "hrôzostrašné", dam vedieť. 

Ale more aj po silnej burke je na ďalší deň ok...

Pekné gréckovanie všetkým cestovateľom, Thassos kde som bol pred týždňom bol krásny...

Jánoš, ďakujem za Tvoje doporučenia....Dorjan kde sme sa cestou zastavili sa nám veľmi páčil, keby tam bolo more, ostávame tam :-)))


petpov
12:34, 14. 07. 2019


Jánoš
14:59, 15. 07. 2019

Ahojte vsetci. Vas co ste prave v Grecku, alebo ste boli nedavno, chcem poprosit, pokial ste si fotili jedalne listky, ceny jedal alebo si ich priblizne pamatate, zaveste tu nejaku informaciu. Viem, ze to nie je zivotne dolezite, no mnohym to pomoze, zorientovat sa. Dakujem :)


Pajtyi
16:08, 15. 07. 2019

Ahojte.Nam v Paralii sa osvedcila restika Gyromania na namesti kde mensia porcia stala 3,50eur ktora stacila dievcatam a ja som si daval big porciu za 6,50eur.Vsetky jedla mali za tuto cenu ako napriklad gyros tanier,soulaki tanier, gordon blue s hranolkami,raznici s hranolkami a podobne.Ale bezne menu obed aj s polievkou sa pohyboval okolo 10eur.Gyros v pyte do ruky sa pohybuje okolo 2,50-3,00 eur.


sajsa
19:55, 15. 07. 2019

Zdravím z Thasosu. Vyrážali sme v nedeľu 14.7. skoro ráno cez Salgotarian a Budapešť 7:00 obchvat M0 bez akéhokoľvek zdržania, ďalej po M5, 9:00 Backi Vinogradi, zdržanie 2,5 hod. Horgos bol plný, už na exite 173 bol problém odbočiť. Kolóna 1200m, Turci chceli prejsť aj tadiaľ, bolo ich asi 70%, z hranice ich všetkých vracali, smola. Inak by sme prešli do 30min. Prvá mytnica v Srbsku zdržanie ďalšich 45min. Ďalej sa to už dalo zvládnuť do 15-20 min. Na pumpach bol masaker, Turci boli všade. Obchvat Belehradu bez zdržania. Za Nišom už premávka v norme. Na Dojran sme dorazili večer 21:30, ubytko Hotel Istatov za 40€ aj s raňajkami pre troch. Ráno už len do jázd na Keramoti a Tasos, Limenarii. O 16:00 už pivko na pláži. Je tu super, more teplé. Ďakujem za všetky cenné rady. 


Lasto
09:11, 16. 07. 2019

Ahojte,

tohto roku sa este do Grecka zberame ak Boh da tak 9.8. Mam len sfotene jedalne listky z minuleho roka. Neviem ci sa ceny zmenili. Snad to niekomu pomoze zorientovat sa. 


Jánoš
21:12, 16. 07. 2019

Lasto & ALL vdaka, ja osobne som sice chcel porovnat ceny s minulym rokom, no myslim, ze aj toto nam vsetkym pomoze :)


henry_sk
12:08, 17. 07. 2019

Ako to vyzerá na Maďarskej M5 ? Vidím samé zdržania - práce na ceste...





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.