Frank1212 ahoj. Presne s týmto problémom som sa stretol aj ja. Všetky väčšie nadnárodné požičovne mi ohli lakeť presne z uvedeného dôvodu. Oslovil som všetky relevantné požičovne na Slovensku. Nakoniec som sa predbežne dohodol s autopožičovňou z Detvy. (Myslim, ze sa volá Agama). Vyskúšaj. Ja som už aj poslal zálohu. Majiteľ v tom nevidel žiadny problém. Dúfam, že ma pochopil, čo od neho chcem a kam pôjdem ;-)
Vyskúšaj.
Zdravim vsetkych cestovatelov.
Pri pozreti si videa som zistil ze mam velke medzeri v Srbcine, :-) Neviem ci som spravne pochopil, jedna sa mi o rozhovor s policajtom, zda sa mi ze vysvetloval meranie rychlosti ( priemerna rychlost medzi jednotlivymi branami na dialnici?) a nasledne pokutovanie.
Cize uz im funguje tento spodob vyberania pokut?
A este dalsia vec co riesili s Macedonskim policajtom: riesili nejake potvrdenia pre vstup autom na uzemie Macedonska.
Slovak ku bezproblemovemu prechodu potrebuje: maly technicak, zelenu kartu, vodicak, pas. ???
Dakujem za odpovede. :-)
JanoPO:
Na tomto videu cca od 9:20 je vysvetlovany novy princip merania rychlosti na dialnici
V skratke na vstupe dostanes listocek s casom vstupu a pri vyjazde z dialnice na mytnej brane listocek (uctenku) s casom kedy si dorazil. Ak sa policajt nachadza na danej mytnej brane, skontroluje ci si neprekrocil rychlost. Ak policajt nie je pritomny, zaznam s foto tvojej spz sa posiela na policiu. Nasledne prebehne konanie. Neviem ako to je ked je vinnik cudzinec, ci sa to bude riesit ako v Madarsku.
Toto meranie uz fungovalo na jednom useku aj v minulom roku.
Na videu o ceste do Greckac, co som daval, riesili len papiere pre vstup s autom, ktore je sluzobne ci z pozicovni, teda nie je pisane na cloveka, ktory cestuje danym autom.
Ano, v podstate ako Slovakovi, ti stacia tebou uvedene dokumenty.
Pridany odkaz na Mini SAT Patrolu do Dorjanu, pre toho, kto by chcel ist do Grecka tymto alternativnym hranicnym prechodom.
Caute, nejde niekto z vas v termine 8.7.2018 smer Grecko? My mame namierne do Paralie s prespanim v Srbsku a hladame niekoho, kto by s nami bezpecny konvoj...
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.