Ahojte. Neviem ci ste postrehli, ale novej SAT Patroly v podani Srbskej TV a v podani MIRKA ALVIROVIČA sa nedockame. Pocas velkej noci zomrel vo veku 72 rokov. Dufajme ze jeho kolegovia budu pokracovat v takej super praci co sa tyka informacii o cestach. Cest jeho pamiatke.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/izgubio-bitku-preminuo-voditelj-mirko-alvirovic/rzfm36c
Chlapi, dakujem za informaciu, aj ked je to smutne :( naozaj som z jeho reportazi dost cerpal a vzdy som sa tesil, ze pred sezonou najdem dalsie video od jeho timu, ktore pomoze :( cest jeho pamiatke :(
Ahojte turisti. Od dnes je otvorena nova a kompletna dialnica cez Macedonsko. Cesta sa ma skratit cca o 30 min. Som zvedavy kolko pribudne dialnic v Srbsku, ale vyzera to celkom dobre.
https://youtu.be/y01dF2D3Ioc
Uvidíme, ako je to na ceste. Ja idem začiatkom júna, podám správu ako sú na tom cesty. Moja trasa je NR - Korinos Grécko je to pod pohorím Olymp. Najviac by ma potešilo keby som nemusela čakať na Maďarsko - Srbskej hranici.
anabelach : no začiatkom júna by mal byť na HU-SRB hranici kľud, ak zdržanie, tak minimálne. "Sranda" začne až na začiatku letných prázdnin.
Vo FYROM bol odovzdany novy usek dialnice. Opat sa o nieco zlepsi cesta do Grecka.
Zdravim mal by som otazku kedze hladam a nemozem najst , tento rok sa tiez chystam autom do grecka no nikde neviem najst ci mi staci obycajny vodicsky preukaz alebo treba vybavit medzinarodny? Dik za odpovede
stačí obyčajný OP, ale nezabudni na zelenú kartu, Macedónci ju pýtajú.
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.