Mmm ano dialnica je kompletna v macedonsku a aj v srbsku.Su tam nadherne nove useky.
Ahojte, nasla som tu uzitocne info. Toho roku som sa rozhodla pre Korfu, Viete mi poradit ako je to s trajektom? Ako casto chodievaju a tiez ako su otvorene pripadne kedy nejazdia. Vdaka.
Espi: čo sa týka Corfu, my sme tam išli z mesta Igoumenitsa do Lefkimi, plavba cca 1hodina,cena pre auto a 4 dospelých 53evri. V linku je uvedený aj casovy rozpis plavieb./
https://lefkimmilines.gr/en/prices/
Dá sa plaviť aj do Kerkyri, je to ale dlhšie aj drahšie plus treba počítať so zapchami v Kerkyre
ako je to s hraničným prechodom Tompa (HU - SR) má niekto čerstvé skúsenosti? ďakujem
Ahojte, sledujem túto diskusiu, v sobotu sa chystáme na Chalkidiki, pôjdeme asi po M6 a cez Hercegszanto, ako poradil Pajtyi. Neviem, či to tu už niekto dával, ale na sledovanie prechodov HU/SRB a opačne je vraj velmi dobrá aplikácia BORDERWATCHER, podla recenzií tak 95% presnosť. Sú tam aktuálne informácie, ktoré pridávajú užívatelia, ktorí sa na prechodoch práve nachádzajú.
Lenka2703 ďakujem za typ na aplikáciu, tú som ešte nemala :). Ja sledujem stav hraníc cez stránku HU police. Tiež vyrážame na Chalkidiki v sobotu nad ránom cez M6 a prechod Tompa, alebo podľa situácie Hercegszanto.
Ludia davajte si pozor v grecku.Prave citam clanky ze v noci na dnes ake silne burky a krupobitie zasiahlo severne grecko oblast chalkidiky.6 turistov zomrelo
EML pozerala som, že na M0, ale aj na M1 sú nejaké rekonštrukcie. Waze dnes ráno mi ukazuje celkom obísť dialnice, možno len časť po M6. Prechody okolo Horgoša - Horgoš II, Bački Vinogrady, Tiszasziget, Tompa mi ukazovali poslednú sobotu dosť plné. Taktiež vela ludí písalo, že sa dlho zdržali na M0. Ideme ráno medzi 9tou a 10tou zo Serede, na hranici SRB budeme niekedy medzi 14-15tou. Teraz začínajú prázdniny v Severnom Porýní, takže turecká menšina bude asi na pochode...
Lenka2703 : o 9-10 je ráno? :D čo takto vyraziť či už skôr alebo neskôr a vyhnúť sa kritickým bodom trasy mimo najexponovanejších časov?
VITO PO - hej, pre nás je to ráno :) zvažovali sme aj iné časy pôvodne, ísť v nedelu ráno o 4tej a ísť priamo na miesto. Lenže sme posledné roky chodili len letecky, tu je vela hraníc, mýtnic, neviem, čo nás môže cestou autom postretnúť, tak chceme ísť v pohodičke, vyspatí, vysmiati, noc prespať v Macedonsku. Sledujem už pár víkendov stavy na hraničných priechodoch, Hercegszanto bol zatial vždy v pohode, tak chcem na to staviť, ale možno to bude tento víkend inak...
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.